Jeff Bridges rajzaival lesz tele a lánya által írott gyerekkönyv


A Dark Horse Comics új könyve, a Daddy Daughter Day nem más tollából származik, mint Isabelle Bridges-Boesch, Jeff Bridges lányától. És nem mást kért fel az illusztrálásra, mint saját édesapját. Szeretjük az ilyen családi összmunkát.

jeff bridges lanyaAz októberben megjelenő gyerekkönyv szerzőpárosa eddig ismeretlen volt a könyves szakmában, bár egyiküket, az édesapát a fél világ ismeri, mint színészt és azért ő már kiadott a fotóiból több albumot is. Az 56 oldalas könyv egy egyszerű történet Bridges-Boesch fiatalkorából, ahol az ifjú Bellle kinevez egy napot Apa-Lánya Napnak, új ünnepként a család számára.

„Amikor a gyerekeid kicsik, mondhatod, hogy „Hé, játsszunk valamit!” De amikor már felnőnek, egyre nehezebbé válik az együtt töltött idő. Mindenki elfoglalt a saját életével, a karrierrel a munkával.” – mondta Jeff Bridges a projekttel kapcsolatban. – „A Daddy Daughter Day végre lehetőséget adott drága lányomnak, Isabelle-nek és nekem, hogy időt töltsünk együtt és átéljünk egy új kalandot.”

jeff bridges„Ez a könyv már évek óta bennem volt. Amikor végre megosztottam az ötletet Apával, azonnal támogatott és beleegyezett az illusztrációk elkészítésébe.” – tette hozzá Bridges-Boesch. – „Nagyon izgatott vagyok, hogy bárkivel megoszthatom ezt a könyvet, aki szeretne némi betekintést kapni abba, milyen volt az apám lányaként felnőni. És azokkal is, akik meg szeretnék szervezni a saját Apa-Lánya Napjukat (vagy Anya-Fia Napjukat, Nővér-Báty Napjukat…)”

jeff bridges 1Ráadásul mindenki kedvenc Lebowskija újabb címkét, a „gyerekkönyv illusztrátort” is felveheti a listára a színész, író, fotográfus és emberbarát mellé.
A Daddy Daughter Day október 6-án fog megjelenni Amerikában.

daddy daughter day announce

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Magyar Filmdíj 2020 jelöltjei és a Magyar Mozgókép Szemle programja
Következő cikk Billie Eilish Hans Zimmerrel kiegészülve adta elő a Bond betédalt