Ryan Reynolds és Hugh Jackman tűzszünete, míg limonádét árulnak


reynolds jackmanRyan Reynolds és Hugh Jackman neve hallatán nagy valószínűséggel Deadpool és Wolverine (Farkas) ugrik be elsőre, na és utána rögtön a közösségi felületeken évek óta zajló csatározásuk (például ez és ez). Ez az amúgy jóval korábbra visszavezethető véres ellenségeskedés előbb-utóbb valószínűsíthetően szörnyű tragédiában fog majd végződni, ám most fordulat állt be a háborúba: fegyverszünetet kötöttek, és erről is a koronavírus tehet.

jackmanreynoldsRendszeres olvasóink biztosan látták múlt heti cikkünket a Leonardo DiCaprio és Robert De Niro által elindított gyermekélelmezési akcióról, az allinchallenge-ről. Emlékeztetőül: az USA-ban tombol a koronavírus, lassan elérik a 800.000 esetet és ebből kifolyóan rengeteg család étkeztetése került veszélybe. Ez ellen akart DiCaprio és De Niro tenni. Az új kihívás keretében különböző sztárok egymást kijelölve ajánlanak fel jobbnál jobb programokat a legtöbbet adakozónak, a pénz teljes egészében a rászorúlók támogatására megy. Ha az alapító pároson keresztül jótékonykodsz, elmehetsz velük egy napra a következő Martin Scorsese film forgatására, sőt még a szereplésed sem kizárt. Bill Murray és Justin Timberlake golfozni visz, míg Matthew McConaughey és családjával a páholyából nézhetsz meg egy amerikai foci meccset, de Ellen DeGeneres mellett is lehetsz távműsorvezető. Ebbe a sorba kapcsolódott most bele Ryan Reynolds és Hugh Jackman.

A két ellenfél háborúja Twitter bejegyzéseken, Instagram videókon és még a Deadpool filmeken keresztül is zajlik. (Hiszen mind tudjuk, hogy Hugh nem hajlandó többet Wolverine bőrébe bújni. Gyanús a dolog.) Most, a két ősellenség fegyverszünetet tart és teljes 24 órán át félreteszik a viszályukat, hogy megsegíthessék a rászoruló gyerekeket. A közösségi média nemezis párosa először ért egyet valamiben. Felajánlásuk egy limonádé stand, amit ők ketten állítanak fel és ahol két egész órán keresztül ott is lesznek, bárhol is élsz. Képzeld el, ahogy te és a lurkód Hugh Jackman és Ryan Reynolds együtt áruljátok a limonádét a házatok előtt… Bár lehet megéri őket külön tartani, hiszen ki tudja, mikor kezdik újra idegesíteni egymást, hiszen színészek, megy ez nekik limonádétöltés és a szomszédra mosolygás közben is. Csak remélhetjük, hogy Mr. Reynolds nem próbálja meg belecsempészni híres ginét a szomszéd gyerekek italába vagy, hogy Mr. Jackman nem fakad minden percben dalra.

Ha többet szeretnél tudni a kezdeményezésről, az allinchallenge oldalán tájékozódhatsz. Itthon is érdekes lehetne egy hasonló akció.

Kapcsolódik:

Tom Holland elindította, Jake Gyllenhaal megcsinálta, Ryan Reynolds…

Segíts és benne lehetsz Scorsese filmjében De Niro és DiCaprio oldalán

Arnold Schwarzenegger stílusos szájmaszkjával is csak jótékonykodik

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 9 híres filmrendező 9 el nem készült filmje (Fellini, Leone, Kubrick, Hitchcock...)
Következő cikk A láthatatlanok - kritika