Pixar figurákat rajzolt a járdájukra az anyuka, hogy lelkesítse a gyerekeit


Casey Drake, floridai művész a háza melletti járdát használja, hogy némi pozitívumot és örömet csempésszen az emberek hétköznapjaiba ezekben a nehéz időkben. Az autodidakta művész,  korábban biológia tanárként dolgozó kétgyermekes anyuka kréta rajzokkal színesíti be a szomszédság mindennapjait.

A karantén nekem is ugyanúgy megváltoztatta az életemet, mint mindenki másnak. Éjjel ébren feküdtem aggódva, amíg el nem kezdtem készíteni ezeket a rajzokat stresszlevezetésként. Bármit is teszünk azért, hogy jobb kedvre derítsük magunkat és másokat, az megéri.

batman 001

eszeveszett birodalom“Próbálok releváns dolgokat választani, de leginkább vicceseket. A képregény karakterek könnyűek, hiszen egyszerű őket felismerni és a legtöbb ember azért tud valamit a háttértörténeteikről. Plusz a lányom imád mindent, ami Disney és ő ajánlja a legtöbbször a szereplőket.”aranyhaj oz micimacko csipkerozsika balu vissza a jovobe susie es tekergo dont panic snoopy jegvarazs szorny rt ariel star wars r2d2 szenilla nyomaban szenilla tiger king spongyabobagymanok agymanok 001agymanok 002agymanok 001 1agymanok 2

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A pécsi társulat most Amélie csodálatos életét forgatta a karanténban
Következő cikk A film rövid története 8. rész