Gollam leugrik a falról, lenyűgöző 3D-s graffitik


3d graffitiA graffiti tényleg művészet, főleg a francia  SCAF alkotásait látva, távol áll a vandalizmustól: “Szeretek elhagyatott helyeken festeni. Szeretem az lakatlan házakat, farmokat, kastélyokat és gyárakat.” Ahova pedig ő fúj, annak a helynek az értéke egyből megnő.
Főbb ismertetőjegyei: a végtelen részletesség, a lehető legrealistább stílus, megspékelve 3D-s hatással. Legszívesebben állatos és filmes szereplőket választ a képeihez, például dínókat, kígyókat, Gollamot, a DeLoreant vagy éppen Ripley-t. Ha ez még nem lenne elég, történetet is kreál minden képe köré, belehelyezi az embert (általában önmagát) a térbe. A végeredmény pedig önmagáért beszél.

További munkáiért látogassatok el az Instagram oldalára vagy a facebook oldalára!predator 1

graffiti1 graffiti2

graffiti9scafscaf 1 graffiti3aliens 1 graffiti4rick es morty graffiti5gremlinsgraffiti17 graffiti6 graffiti7 graffiti8  graffiti10 graffiti11 graffiti12 graffiti13 graffiti14 graffiti15rampage graffiti16  graffiti18 graffiti19 graffiti20 graffiti21 graffiti22 graffiti23 graffiti24 graffiti25 graffiti26skorpio graffiti27Ezek is érdekes lehetnek:

Hannibal Lecter egy kukán, Alien egy romos ház falán

35 pixelkép, ami az utcán hever, rajtuk Terminátor vagy Indiana Jones

Pixar figurákat rajzolt a járdájukra az anyuka, hogy lelkesítse a gyerekeit

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 50 éves Paul Thomas Anderson filmrendező, videókkal tisztelgünk előtte
Következő cikk 101 árnyalak 101 filmből egy kétperces videóban