Úgy néz ki eldőlt, Tom Hardy lesz a következő James Bond


James Bond Tom Hardy Daniel CraigA lassan 60 éves franchise, a James Bond 25. része iránti izgalom egyre fokozódik, leginkább a jelenlegi főszereplő Daniel Craig utódja kapcsán.
Craig, a közelgő Nincs idő meghalni című új filmben ölti magára ötödször és egyben utoljára az ügynök öltönyét. A következő James Bondról már hónapok óta folynak egyeztetések, számtalan ismert név is a javaslatok közé került. Mostanra, úgy tűnik a producerek megtalálták a színészüket.
A Mad Max és a Venom sztárja, Tom Hardy megegyezett a széria producerével Barbara Broccolival, hogy vállalja az ikonikus karakter szerepét. A hírek szerint már szerződést is aláírta, és Hardy Bondként való bejelentésére novemberben sort is kerítettek volna. A jelenlegi járványhelyzet és a Nincs idő meghalni halasztása miatt azonban a bejelentés dátuma valószínűleg 2021 elejére tolódik.tom hardy next james bondA 43 éves színész több hónapja a fogadóirodák kedvence volt, és mostanra úgy tűnik valóban elhappolta a szerepet olyan nevek elől mint Idris Elba, Tom Hiddleston, vagy Richard Madden.
Ezzel Hardy lesz a nyolcadik színész a 007-es bőrében (ha Barry Nelsont is idevesszük, aki a tévésorozatban már bondkodott), és csatlakozik egy olyan neves listához, mint Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és természetesen Daniel Craig.
A spekulációk során többször is felmerült, hogy az MI6 ügynökének következő megformálója esetleg nő legyen. Azonban Barbara Broccoli, aki a filmek jogait is birtokolja féltestvérével, Michael G. Wilsonnal együtt kijelentette: „Bond bármilyen bőrszínű lehet, de ő egy férfi.”
A páros teljes kreatív felügyeletet is gyakorol a filmek felett ezzel biztosítva, hogy karakterük egyelőre nem lesz a nem tekintetében egyenlő. Broccoli kifejtette az álláspontját: „Úgy gondolom, hogy új karaktereket kellene létrehoznunk a nők számára – erős női karaktereket. Nem különösebben érdekel, hogy van egy férfi karakter akit egy nő játszana el, szerintem a nők ennél sokkal érdekesebbek.”tom hrdy

Akárhogy is, Tom Hardy jó választásnak tűnik. Reméljük beválik és többször is láthatjuk James Bond szerepében a jövőben.

Mindig is erre készült:

A vézna Tom Hardy bemutatkozó videója még mindig vicces

Kapcsolódik:

James Bond 55 legjobb beszólása

7 lépésben James Bond lehetsz

Hányszor ölt James Bond?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk DiCaprio, Gosling vagy Keanu Reeves fejet minden fotóra!
Következő cikk A hét röhögései (350.)