90 éves korában meghalt Sir Sean Connery, a legbondabb Bond


bond90 évesen korában elhunyt Sir Thomas Sean Connery, Skócia büszke szülötte, a legbondabb Bond. Dolgozott kőművesként, tejesemberként, koporsópolírozóként, sőt aktmodellként is. Indult a Mr. Universe testépítő bajnokságon, szolgált a haditengerészetnél. Olyan jól focizott, hogy a Manchester United majdnem szerződtette. Végül inkább színésznek állt, és a többi már történelem.

Korán kopaszodott, így gyakorlatilag parókás 007-esként lett világsztár, és ennek dacára többször választották a világ legszexisebb férfijának. Hétszer alakította őfelsége ügynökét, az Oroszországból szeretettel a kedvenc Bond-mozija.

sean conneryEgyetlen Oscarját az Aki legyőzte Al Caponét mellékszerepéért kapta, amúgy előszeretettel utasított vissza felkéréseket. Már 17 éve, hogy utolsó filmjét forgatta, teljesen visszavonult, mert Alzheimer-kórban szenvedett. Kicsit mindig is reméltük, hogy egyszer még utoljára Indiana Jones papájaként láthatjuk a vásznon… Második házassága 45 éve tartott, egy fia és milliónyi rajongója siratja. Jót utat és köszönünk mindent!

Mi történt Putyinnal?

connery

connery 1

connery 2

Őszintén A szikláról, ami Michael Bay egyik legjobbja

Sean Connery gallery

connery 3

bond 2

connery 89

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Harlan Coben: Az erdő - könyvjáték
Következő cikk Csajok a ringben - A Millió dolláros bébi kontra Gipsy Queen