Anya Taylor-Joy a ruhatárával is sakkozik A vezércselben


ruhatarFekete, fehér és kockás. Mi másból is állhatna egy divatos sakkozó ruhatára? Ezt a kérdést tehette fel magának A vezércsel című sorozat jelmeztervezője, Gabriele Binder. Az epizódokat nézve szépen lassan feltűnik az embernek, hogy gyanúsan sok fekete-fehér darabja van a főszereplő Beth Harmonnak, máskor pedig halványan (vagy kevésbé halványan) sakktáblát idéző kockás ruhákat visel hősnőnk.

Két ok lehet a döntés mögött: 1.) Binder játszott egy kicsit a ruhákon keresztül a karakterrel, ezzel tudat alatt befolyásolva a nézőket is. 2.) Egy egyszerűen Beth Harmon annyira megszállott a sakkal kapcsolatban és ez a tevékenység olyan mértékben eluralkodott az életén, hogy kabalaként direkt ilyen stílusban öltözködik, hátha ez is hozzátesz a bajnoki cím eléréséhez. Szerintünk az előbbi, de a választás a nézőre van bízva, addig viszont érdemes megnézegetni milyen csinos Anya Taylor-Joy ezekben a 60-évekbeli kosztümökben.

vezércsel1 vezércsel2 vezércsel3 vezércsel4 vezércsel5 vezércsel6 vezércsel7 vezércsel8 vezércsel9 vezércsel10 vezércsel11 vezércsel12 vezércsel13 vezércsel14 vezércsel15 vezércsel16 vezércsel17 vezércsel18 vezércsel19 vezércsel20 vezércsel21 vezércsel22 vezércsel23 vezércsel24 vezércsel25 vezércsel27 vezércsel28 vezércsel29 vezércsel30

A sorozatot pedig nézzétek meg feltétlenül!

A vezércsel – kritika

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szabó Gyula továbbmeséli a Nem Magyar Népmeséket
Következő cikk Élőszereplős Tom és Jerry, Mundruczó a Netflixen, Snyder Cut előzetesek