Élőszereplős Tom és Jerry, Mundruczó a Netflixen, Snyder Cut előzetesek


mundruczo tom and jerry 001Jött itt csendben három más-más szempontból érdekes filmelőzetes: Mundruczó Kornél díjnyertes mozija, ami mögé Scorsese is beállt, hamarosan a Netflixen debütál, az élőszereplős Tom és Jerry szinkronos trailere, na és a teljesen felesleges Snyder Cut Igazság ligájának  néhány másodperccel hosszabb kedvcsinálója.

Szívünkhöz legközelebb Mundruczó Kornél rendezése, a Pieces of a Woman áll, ami mögé Martin Scorsese is beállt a velencei premier után. Vannessa Kirby és Shia LaBeouf a főbb szerepekben, de az Oscar-díjas Ellen Burstyn is szót érdemel. 2021. január 7-tól lesz látható a Netflix kínálatában.

A Tom és Jerry élőszereplős változata egy szebb világban 2021. március 5-től kerül a mozikba. A semmiből érkezett, ráadásul szinkronos trailerben Chloë Grace Moretz és Michael Peña képviseli a hús-vér színészeket. A filmet Tim Story (Fantasztikus Négyes, Pofázunk és végünk Miamiban) rendezte, ami nem túl jó ómen. Még ne törjünk pálcát felette, de annyira azért nem egyértelmű, hogy ne lettünk volna meg nélküle.

Részünkről talán a legnagyobb érdektelenség az Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle bővített változatának előzetesét kíséri, jórészt azért, mert már ugyanennek kicsit rövidebb verzióját már korábban is orrunk alá dörgölték. Állítólag már közel 70 millió dollárt elszórt a rendező úr arra, hogy ezt a korábban bemutatott filmet nézhetővé vagy inkább saját képére varázsolja. Az HBO Max 4 részben adja majd le 2021-ben. Óriási türelemmel várjuk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Anya Taylor-Joy a ruhatárával is sakkozik A vezércselben
Következő cikk Magyarországon kezdett új életet a Star Wars lecsúszott sztárja