Az új Pókember moziban Pókember találkozó lesz és Octopus is visszatér


spidermanMár az is megdöbbentő, hogy Tom Holland Pókember kalandjai ilyen viharsebesen trilógiává nőtték ki magukat. Hogyan lehet még jobban fenntartani  az érdeklődést? Egy olyan furcsa húzással, hogy a korábbi Pókembereket is visszahintáztatják egy körre.
Azt már eddig is tudtuk, hogy Marisa Tomei (May néni), Zendaya (MJ), Jac Batalon (Ned) tutira visszatér, és az is el lett hintve, hogy Jamie Foxx Elektrója és Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként szintén benne lesz a buliban. alfred molina doctor octopusTegnap először még csak arról  szólt a fáma, hogy a Sam Raimi által rendezett 2004-es filmből Alfred Molina karaktere és maga a színész is csatlakozott, ám itt nem álltak meg, állítólag a korábbi Peter Parkerek közül Andrew Garfield már ugyancsak aláírt, míg Tobey Maguire egyezkedik (valószínű az összegen és nem a szakmai kihíváson mehet a pókfoci).
És van még! Ráadásul az öcsipókba szerelmes korábbi hölgyek közül Kirsten Dunst (Mary Jane Watson) szignója is megvan, míg Emma Stone (Gwen Stacy) győzködés alatt. spiderman girlsJon Watts harmadszorra ül a direktori székbe, és ezeket a hírmorzsákat ízlelgetve, az egyszer biztos, hogy ő is szerette az Irány a Pókverzumot!. Hogyan lesz mindenki egy moziba belepréselve? Az 2021. december 17-én majd kiderül.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A bárányok sosem fognak hallgatni, itt a Clarice sorozat teasere
Következő cikk Közel 20 év után is őszintén kijelenthető, hogy a Donnie Darko jó