A vigyorgó “Tom Cruise” mégsem lett az USA elnöke


runtomTom Cruise hiába “jelentette be indulását” az Elnöki posztra, végül Joe Bidené lett a befutó. Ez nem tántoríthatja el futóbajnokunkat, mert azt mindenki tudja, hogy ő a “Nagy Hollywoodi Filmek Elnöke”. Most végignézhetjük az elnöki videósorozat történetét.

Miles Fisher fizimiskája szemből nem különösebben hasonlít Tom Cruise-ra, ám ha elneveti magát és profilból nézünk rá, egyből feltűnik az hasonlóság. A 37 éves színész ki is használta ezen adottságát, hogy versenybe szálljon az elnöki pozícióért. Persze csak képletesen. (Nem ő lenne az első az A-listás sztárok sorában. Néha elég egy film, hogy a fél világ egy bizonyos Elnököt akarjon.) Az első, bejelentkező videóban, még a messzi-messzi 2019-ben, alátámasztja magas képzettségét, hiszen mégiscsak szolgált a tengerészgyalogságnál repülőgép pilótaként (Top Gun), dolgozott ügyvédként (A cég), tengerészgyalogosok ügyvédjeként (Egy becsületbeli ügy), sikeres üzletemberként (Jerry Maguire) és még sorolhatnánk kvalitásait. Emellett érdemes tudni, hogy az amerikaiak “futnak” (run) az elnökségért. És hát mit tud nagyon Tom Cruise? Futni biztosan.

Végül pedig, pár nappal a nyertes elnökjelölt beiktatása előtt, megkaptuk a záróvideót is. Mint tudjuk, nem Tom Cruise lesz az elnök, de őneki úgyis bokros teendői vannak. Fontos hivatalt kell betöltenie a Nagy Hollywood-i Filmek Elnökeként. A videó végén látható csavar pedig aranyat ér, lehet, hogy Ethan Hunt története mégis igaz volt?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk  Shadow in the Cloud - kritika
Következő cikk Őszintén lehet röhögni a Wonder Woman 1984-en, mondjuk könnyű