Hugh Jackman emlékeket nyomoz, Neill Blomkamp horrorral jön – trailerek


hugh jackmanHugh Jackman a vízzel elárasztott, jövőbeli Miamiban emberek elveszett emlékeit segít visszahozni. Ám amikor egyik új kliense (Rebecca Ferguson) eltűnik, a nő után kutatva nem csupán a szenvedély, hanem egy gyilkos összeesküvés örvényében is találja magát.
A Westworld-sorozat szálait mozgató Lisa Joy első rendezése, a producer Jonathan Nolan, a rejtély-faktort pedig Thandiwe Newton, Cliff Curtis és Daniel Wu (Into the Badlands) növelik majd… A Reminisence hazai premierje: 2021. augusztus 19.

reminiscence
Neill Blomkamp a District 9 rendhagyó és remek sci-fijével robbant be a filmvilágba, majd az Elysium és a Chappie után évekig küzdött, hogy saját Alien-mozit készíthessen. Miután Sir azonban Ridley Scott lesavazta a tervet, a rendező sokáig csak SF rövidfilmekkel vigasztalódhatott. Meglepetésre azonban idén egy – a járvány alatt titokban leforgatott – horrorral tér vissza. Para és tudomány: Carly Pope-ot egy anya-lánya kapcsolat valódi démonai kísértik az izgalmas és zavarba ejtő teaserben. Kérünk még!
A Demonic hazai premier: 2021. augusztus 5.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Bezzegszülők 2. évad - kritika
Következő cikk 45 éve hagyott itt minket Latinovits Zoltán, a Színészkirály