Andrew Garfield válaszolt a netezők fontos kérdéseire


Andrew Garfield válaszolgatott a netezők “égetően fontos” kérdéseire. Elárulta, noha Los Angelesben született, de Dél-Angliában nőtt fel. Az első sztárokkal (Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise) megpakolt filmje a Gyávák és hősök volt. Mesélt az első Oscar-jelölését hozó mozijáról, A fegyvertelen katonáról. Nagyon aranyos, hogy tud (Ben Barnes-hoz hasonlóan) arról az internetezők által hozott rajongói castingról, hogy ha valaha csináltak volna a Tekergőkről mozit vagy sorozatot a Harry Potter világában, akkor ő játszotta volna a fiatal Remus Lupint.
A Tick, tick… Boom!-ban valóban ő énekelte a dalokat. Gyerekkorában imádott gördeszkázni, egy nehezebb trükknél egyszer el is törte a csuklóját. Ehhez kapcsolódik, hogy ha lehet nem használ dublőröket, bár ahogy öregszik, egyre inkább szüksége van rá. Elmesélte azt a pár éves sztorit, amikor a Golden Globe-átadón azt mondta Ryan Reynolds-nak, hogy ha nyer, őt csókolja meg a felesége, Blake Lively helyett. Végül annyira tetszett nekik az ötlet, hogy hiába nem Reynolds nyert, ők akkor is megcsókolták egymást poénból.
Amit még fontos megemlíteni, hogy elnyerte a legrangosabb színházi díjat, a Tony-díjat az Angyalok Amerikában című nagyjából 8 órás darabért. Furcsa, impulzív egyéniségnek tűnik, nem hiába tudta ilyen hihetően életre kelteni Jonathan Larsont legutóbbi filmjében.

Ezt meg szerintünk érdemes:

Tick, Tick… Boom! – kritika

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Gang Beasts - játékteszt
Következő cikk Cruis’n Blast– játékteszt