Nőnapkor indul itthon az HBO Max!


hboHivatalosan is bejelentették, hogy március 8-tól válik elérhetővé az HBO Max Magyarországon. Az HBO Max egy vadonatúj streamingszolgáltatás, egy online videótár, amely a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network legmenőbb címei mellett sok más műsort is tartalmaz együtt, egy helyen.

A Warner Bros filmjei 45 nappal a mozis premier után válnak majd elérhetővé, külön költség nélkül (Mátrix feltámadások, Dűne, Richard király, A maffia szentjei…). Az HBO Max új, saját gyártású műsorai is erősítik a kínálatot (Peacemaker – Békeharcos, A farkas gyermekei 2. évad…).
A tartalmak folyamatosan kerülnek fel itthon a platformra, az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is, de ezek folyamatosan frissülnek, nem minden lesz rögtön elérhető az indulás napján.
Amikor elindul az HBO Max, ha volt HBO GO-fiókod, akkor HBO Max-fiókká fog átalakulni. Tehát azonnal hozzáférhetsz majd az HBO Maxhoz, ha már regisztráltál és előfizettél az HBO GO-ra. Az HBO GO applikáció letiltásra kerül,  így azt majd le kell tölteni.

További információkért látogassatok el a Max oldalára, ahol a váltással kapcsolatos kérdésekre is választ kaptok: https://www.hbomax.com/hu/hu.hbo max 2

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Rémálmok sikátora - kritika
Következő cikk Top 10 legjobb rablós film, meglepetés az élen