Mark Wahlberg Oscarosra hízta magát és Mel Gibson a faterja a Father Stu trailerében


wahlbergMark Wahlberg megint bokszol és durván Oscarosra hízta magát a Father Stu szerepéért. Az a jövő zenéje, hogy ebből lesz-e harmadik jelölés, viszont a filmben még megáldották egy Mel Gibson kaliberű faterral is.

Az Uncharted után legközelebb drámai szerepben üdvözölhetjük Mark Wahlberget. A tégla és A harcos kétszeresen Oscar-jelölt színészének legújabb filmje, a Father Stu igaz történeten alapul. A nem éppen angyalként élő Stuart Long szörnyű motorbalesetet szenved, ami miatt le kell mondania ökölvívói karrierjéről. Időközben megismerkedik egy katolikus iskola tanítónőjével, aki mentalitásával és az élethez való hozzáállásával lenyűgözi az öntörvényű Stu-t, úgy érzi, megkapta a második esélyét az élettől. Elhatározza, hogy a jövőben segíteni fog másoknak, ehhez pedig pappá kell válnia.
Az elsőfilmes Rosalind Ross írta és rendezte a mozit, aki 2014 óta Mel Gibson párja és egy közös gyermeket is nevelnek. A Halálos fegyver ötödik részén szorgoskodó sztár szintén feltűnik a Father Stu-ban, Wahlberg karakterének elhidegült apját alakítja, míg Jacki Weaver az édesanyja szerepében tündököl.
A film premierjét húsvétra, április 15-re időzítették odaát.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Vegyél el - kritika
Következő cikk Robert Pattinson tud magán nevetni, szerepek Alkonyattól a Tenetig