A God of War élőszereplős sorozatként érkezik majd az Amazonra


god of warA PlayStation legnépszerűbb videójáték sorozata az Amazon és a Sony koprodukciójában kerül a televíziók képernyőjére, méghozzá élőszereplős formában.

Készül a God of War című videójáték franchise élőszereplős változata. Az ókori mitológiai idősíkban játszódó sorozatot A térség alkotói és executive producerei, Mark Fergus és Hawk Ostby felügyelik, a showrunnere pedig Az idő kereke executive producere, Rafe Judkins. A pletykák szerint a Sony fejesei korábban Gerard Butlert akarták leszerződtetni főszereplőnek, de Spárta szellemének megfilmesítéses tervei ismeretlen okok miatt közel egy évvel ezelőtt dugába dőltek. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sorozatot melyik God of War epizód alapján készítik, de nem bánnánk, ha történet az elejétől kezdődne.

A Prime Video nevű streamingre érkező széria lesz a harmadik, eredetileg a Sony népszerű készülékeire kiadott videójáték kisképernyős adaptációja. Nemrég jelentették be, hogy Anthony Mackie főszereplésében készül a Twisted Metal, illetve várhatóan ebben az évben érkezik a The Last of Us az HBO Maxra. A mozikban pedig szolid sikerrel debütált az Uncharted című kalandfilm, melyet a rendezők cserélgetései miatt hosszas várakozás előzött meg.

A legutóbbi God of War játékról írtuk:

God of War – játékteszt

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Elex II – játékteszt
Következő cikk A legfrappánsabb Batman kritika 2 percben