Kenneth Branagh a harmadik Poirot-moziját is elkészíti, Jamie Dornan a szereplőgárdában


poirotVárhatóan jövőre érkezik Agatha Christie krimi regényének soron következő adaptációja, mely a Halloween és halál alapján készül. Az A Haunting in Venice London helyett az olasz Velencébe teszi át cselekményét.

Hercule Poirot ismét nyomozásba kezd. A vállalható Gyilkosság az Orient Expresszen és a középszerű Halál a Níluson után, ezúttal az 1969-ben íródott Halloween és halál (Hallowe’en Party) című könyv adaptációjára kerül sor. A film hivatalos címe viszont változik, A Haunting in Venice a II. világháború utáni Velencében játszódik, mégpedig mindenszentek estéjén. A népszerű detektív már nyugdíjas éveit élvezi, ám meghívják egy kísértet járta palotába, ahol az egyik vendéget “váratlanul” meggyilkolják.
Nyakunkon a forgatás, mert az október végén el is startol. Kenneth Branagh visszatér az ikonikus bajuszával és persze Poirot eljátszása mellett a kamerák mögött rendezőként is. Igyekeztek megint erős szereplőgárdát összetrombitálni: Tina Fey, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarico mellett számíthatunk a Belfastból Jamie Dornan és Jude Hill megjelenésére is. A premier a tervek szerint 2023 végén esedékes.

Az előző részek kritikái:

Gyilkosság az Orient expresszen – kritika

Halál a Níluson – kritika

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk William Gibson rajongók figyelem! Megérkezett A periféria sorozat trailere
Következő cikk LEGO Bricktales - játékteszt