A Popcorn Guy is ott lesz az Oscaron! Szívmelengető hétköznapi mese


popcorn guy 1Szívmelengető hétköznapi mese egy munkáját óriási odaadással végző emberről. A történet ott kezdődött, hogy Oscar elment megnézni az új Avatart Texas állam, Corpus Christi városában. A rágcsálnivaló megvásárlásakor belebotlott Jason Grosboll fantasztikus produkciójába, aki úgy adta neki oda a pattogatott kukoricát megvajazva, hogy azt a mozdulatsort Tom Cruise és Bryan Brown is megirigyelte volna a Koktélból.
Gyorsan felvette és kitolta a TikTokra, így a helyiek szemében már rég legendás és szeretnivaló “Popcorn Guy” pillanatok alatt nemzetközi hírnévre tett szert. A több milliós megtekintés Jimmy Kimmelig vezetett, aki műsorában faggatta a műhelytitkairól, majd a végén gálánsan meghívta az Oscarra, amit majd ő vezet márciusban.

Kis hitet ad azért az embernek, ha nagy szívvel és kitartóan csinálsz valamit az életben, legyen az mások szemében nem is olyan fontos munka, végül elnyered a jutalmadat.

Az eredeti videó:

@oanderle

Replying to @oanderle The original video of the Popcorn Guy with no special effects #popcornguy #thepopcornguy #popcorn #movie #oanderle #movie #avatar2 #viral #trending #original #popular #ReasonForBooking #myhero #notallheroswearcapes #butter #butterlovers #Cinemark #rawfootage #rawvideo #noeffects #nofilters #unstoppable #epic #butterbae #butterking #buttergod #popcornking #butteryesplease #bluelovebutterflies #dankvisionz #perspective

♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – Sia

Nagyon szerethető, kedves srácnak tűnik:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Fortune hadművelet – A nagy átverés - kritika
Következő cikk Nicolas Cage kedvére ripacskodhat Drakulaként, itt a Renfield előzetese