True Detective 4. évad, Pingvin, Kate Winslet és Robert Downey Jr. sorozatok trailereivel köszön be a Max


hbo max 001Az HBO Max a nevét illetően nem bizonyult hosszú életűnek, 2020. májusa óta lehet rajta főleg filmeket és sorozatokat nézni, azonban májustól ez valamelyest változni fog. A Warner Brothers és a Discovery fúziójával új korszakba lép a streaming szolgáltatás is, és a nevük szimplán Max-re módosul. Bővülő tartalmak várják az érdeklődőket, elvégre a hazánkban elérhetetlen Discovery+ műsorai is részét képezik a megújuló platformnak. Felvezetésként pedig érkezett néhány csemegézni való előzetes.

A True Detective vagyis nálunk A törvény nevében 4. évada (Night Country) már csak Jodie Foster miatt is az egyik legjobban várt. Azért John Hawkes, Christopher Eccleston, Kali Reis, Fiona Shaw, Anna Lambe… sem rossz névsor, és természetesen Nic Pizzolatto írta.

A szimpatizáns című minisorozat egy Pulitzer-díjas regényből készült, Park Chan-wook dirigál több részt, Robert Downey Jr. pedig elég vicces fizimiskákkal látható majd benne.

Colin Farrell Pingvinként visszatér a 8 részesre tervezett sorozatban. A sztori állítólag majd egy héttel a Batman történései után fog játszódni, és Barry Keoghan Jokere is feltűnik majd benne.

Múlt héten már csiripelték, és tényleg megvalósul a Harry Potter-tévésorozat. 1 regény = 1 évadban gondolkodnak, vadiúj szereplőgárdával.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt a John Wick előzménysorozatának teasere
Következő cikk Renfield – kritika