Munkaszünet A hetedik sor közepén


nyari munkaKedves Sortársak!

Kis közérdekű! Július 1-től A hetedik sor közepe felületei nem frissülnek. Augusztus második feléig biztos áll minden. Ha lesz hír a folytatásról, úgyis rögtön jelzem. A konkrét ok egy átmeneti munka, ami nem teszi lehetővé a hobbi blogolást.
14. éve készítem folyamatosan az oldalt, hosszú ideje napi szinten már csak egyedül viszem a facebookot, szerkesztgetem a hetediksor.hu-t, próbálom frissíteni a többi felületet (twitter, insta, YouTube…). Ez rengeteg órát felemészt, pláne ha az ember próbálja felelősségteljesen és odaadással csinálni. Bőven 40 felett két gyerek mellett (olykor) az észnek kell felülkerekednie. Ez most az a helyzet.
A hétköznapi életben egy kívülálló szemével ez csupán időrabló hobbi, pláne, hogy még pénzt se termel. Sajnos másfél évtized alatt sosem sikerült anyagilag munkahellyé tenni a Sort. Reklámmentesen, sokakat ingyen is segítve, így nem meglepő, hogy olykor orrunkra koppint az élet (Meg szomorú is, hogy lájkért még mindig nem lehet kenyeret venni). Hálás annak a 20-30 embernek, kik havi szinten anyagilag támogatják a Sor technikai működését (kiemelten Veliczky Gábornak, aki még saját tárhelyére is költöztette).
Szívesen írnám, hogy a Volt egyszer egy téka után megint valami filmes dolog miatt kell befékezni mindent, ám sajnos szó sincs róla. Néhány időnként kidobott mémmel meg nem akarom eljátszani, mintha majdnem működnénk. Távol leszek a virtuális léttől (így azon sem kell agyalnom, hogy miként kerekedjek felül Zuckerberg algoritmusain fizetett kiemelések nélkül, ír-e valaki kritikát az aktuális premierről, vagy, hogy vágjunk-e egy újabb vicces videót), de még a szeretett mozitól is. Pedig veletek vártam a nyár slágerfilmjeit, viszont ha lesz rá mód, utólag talán megbeszéljük. Addig mazsolázgassatok a kiadós archívumban! Nyaraljatok, ha tehetitek! Faljátok a filmeket! Legyetek jók, ha tudtok!
Üdv: Cheese

https://www.facebook.com/hetediksor.hu/
http://www.youtube.com/user/hetediksor
https://instagram.com/hetediksor
https://twitter.com/hetediksor

Ha nyertek a lottón!

14 ÉVES A HETEDIK SOR KÖZEPE! – ÜNNEPI VIDEÓ – TÁMOGASD, HOGY LEGYEN 15 IS!

Nézegetnivaló:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Utódlás 4. évad - kritika
Következő cikk Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm - játékteszt