Indulj a HELLIONS videóversenyen!


HELLIONS Video Contest Announcement sml

A versenyen részt vehet bárki, bárhonnan a világon.
Maximum 2 perc hosszú rémületkeltő és izgalmas videókat keresünk, melyek a piros vagy vörös színhez kapcsolódnak. Piros, mint a vér; piros, mint a pokol tüze; piros, mint a vak szenvedély; vörös, mint a hold Halloween éjjelén …
A beküldött munka lehet bármi – egy nem létező film trailere, egy jelenet egy forgatókönyvből, amin éppen dolgozol, vagy egy önálló kisjátékfilm – mindaddig, amíg valamilyen szinten kapcsolódik a témához.
Képzeleted az egyetlen határ!

A pályázat beadási határideje: 2014 február 28.

A nyertes munka bemutatásra fog kerülni a HELLIONS nagyjátékfilmmel, a készítője részt vehet a film premierjén. A videót a HELLIONS egyik jelenetében egy tévéképernyőn fogjuk lejátszani. Ezen kívül azt tervezzük, hogy a nyertest bemutatjuk a HELLIONS-al együtt a mozikban, és kiadjuk DVD es BluRay-en is a nagyjátékfilmmel együtt. Itt a nagy alkalom, hogy lássák művedet és beszéljenek róla!
A verseny első fordulójának elbírálója (drámai szünet): Te leszel. Te, valamint barátaid, családtagjaid, rokonaid, szomszédjaid, a világ többi horror és film rajongójával egyetemben. Itt az alkalmad, hogy valami tutit készíts, aztán beszavaztassad a Közönség Kedvencei közé. Tőled függ, hogy hány embert mozgósítasz, hogy rád szavazzon!

1385725392 Bruce McDonald Hellions

A Végső Fordulóban a következő zsűri tagok döntik majd el, hogy ki a Végső Nyertes a Közönség Kedvencei valamint az ők kedvenceik közül:

Bruce McDonald, a Hellions rendezője, a Pontypool című zombi-thriller, a nemzetközileg népszerű Hard Core Logo, és több más szuper-cool független film mellett;

Rodrigo Gudiño rendező
, a sötét elme az elismert The Last Will and Testament of Rosalind Leigh mögött, aki ugyanakkor alapítója és kiadója a Rue Morgue című horror magazinnak, weblapnak s minden ezzel összefüggő média márkának;

Jason Eisener
, a Hobo With A Shotgun kultusz akció-horror film rendezője, aki a The ABCs Of Death és a V/H/S/2 horror antológiákból is világszerte ismert. (Érdekes megjegyezni, hogy Jason Eisener filmes karrierjét egy hasonló versenyen kezdte: a Hobo with a Shotgun kisfilm változata megnyerte a Quentin Tarantino és Robert Rodriguez által rendezett Grindhouse Trailer Pályázatot. Ez adta meg Jasonnak a lehetőséget arra, hogy a Hobo nagyjátékfilm változatát is elkészítse.

A HELLIONS egy horror-thriller melyet Bruce McDonald független non-konformista rendező készített.
Főszereplője: Chloe Rose (“Degrassi: The Next Generation”) egy tinédzser lányt játszik, akinek egy Halloween éjszaka poklát kell túlélnie, miután ajtót nyit három kopogtató álarcos suhancnak.
Chloe Rose mellett még megjelenik Robert Patrick (Terminator 2, “True Blood”, “The X-Files”), egy kemény zsaru, Mike Corman, szerepében. A színészek sorát Rossif Sutherland (“Reign”, “Crossing Lines”, “ER”), Rachel Wilson (“Republic of Doyle”, “The Kennedy”), Peter Dacunha (“Haunter”, “Reign”) és Luke Bilyk (“Degrassi: The Next Generation “) egészíti ki.
A HELLIONS írója Pascal Trottier (The Colony) és producerei Frank Siracusa (Hobo With A Shotgun) a Whizbang Films-től valamint Paul Lenart a Storyteller Pictures-től. A film a Telefilm Canada közreműködésével készült, a Bell Media’s The Movie Network es a Corus Entertainment’s Movie Central-al együttműködésben.

www.HellionsMovie.com 
www.facebook.com/HellionsMovie 
www.twitter.com/HellionsMovie 
www.instagram.com/HellionsMovie 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Lego-kaland - kritika
Következő cikk Végtelen szerelem