Melyik Szuper/hős lennél?


Mozikban a Ha/ver, az önjelölt pattanásos képregényhősről, itt az idő, hogy mindenki magába nézzen, és eldöntse, milyen comic-hero lenne belőle!

bugyivillantoVilla/ntó
Celebbia bolygó egyetlen túlélője, aki a kocsiból kikászálódva teszi láthatóvá, hogy nem hord bugyit. Legnagyobb ellensége a motoron közlekedő Papa/razzo. Kettejük ambivalens kapcsolatáról nővé operáltatása után Lady Gaga írt balladát. Újkori követői között a Hannah Montana fedőnév alatt működő szuperhőst is megtalálhatjuk. Kedvenc filmje: Elemi ösztön.


Jobb/klikk

Ostort csattogtatva üget be a Szabadság térre, igaz, a lódobogás hangját apródja ősmagyar mangalica-paták egymáshoz csattogtatásával hallatja, ahogy azt a hun legendára épülő, ám elrabolt legenda is meséli. Kedvenc filmje: Gyalog galopp.

Ha/gyó
Más néven Nyári Mikulás, hatalmas zsákjában egy átlagos közép-európai filmforgalmazó éves forgalma elfér. Nappal öltönyben és nyakkendőben mutatkozik, éjjel azonban bőrtangában csapkodja a saját seggét, miközben az öszödi beszédet hallgatja. Zuschlag Robin foglyul ejtése óta már csak árnyéka önmagának. Kedvenc filmje: Tapló Télapó.

Vuvu/zela
A fekete sereg sarja ősi zulu kürtjével kergeti őrületbe a világot, a Hangmérnökök Ligája kétségbeesetten keresi az ezerfejű szörny erejét hatástalanító technikát. Már-már Ha/gyó-ra emlékeztetően épített ki politikai kapcsolatokat, így a hatalmon lévők a zajdobozok előtt gubbasztó férfitársadalom kétségbeesett sikolya ellenére is támogatja. Kedvenc filmje: Távol Afrikától.

vuvuzela
O/bama
Az újkor egyik legjelentősebb képregényhőse, a fekete-fehér szériák óta nem támasztott ekkora elvárásokat a piac egyik védelmező felé sem. Kérdéses, hogy valóban szuperképességekkel bír-e, vagy ezt csak az előfizetők terjesztik róla. Kedvenc filmje: Dzsentlemanus.

Forum/troll
Internetes közösségek bomlasztására szakosodott online tróger, a Láthatatlan ember közeli rokona, épp ezért nem is nevezhető a kosztümösök egyikének. Különös ismertető jele a pofátlanság,. Kedvenc filmje: Ál/arc.

Stohl/A
Gyilkos négykerekűje évek óta rettegésben tartja Fót City és Dunakeszi Town lakosságát, akiknek ital- és dohányárú készletét a rém rendszeresen megcsapolja, majd kiismerhetetlen navigálásával terrorizálja az útmenti településeket. Kedvenc filmje: Halálbiztos.

stohlf

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hollywood kiállította a vb-csapatát
Következő cikk Lárma a moziból, ami lepipálja a vuvuzelát

1 Comment

  1. JoeRed
    2010. június 18. péntek

    Lord RED defensor!
    Olaj szökitésben meggazdagodott szüleimet megölték UKrán mafiozok, a pénzem és a hatalmamat a gonosz legyözésének szentelem (red knight)

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .