Aranyvasárnap közeleg


Az aranytóMár a nyolcadik szatyor lógott a fülemen, mikor rábukkantam gyerekkorom egyik meghatározó filmélményére Az Aranytóra. Ez az 1981-es keltezésű, három Oscarral, két színészóriás jutalomjátékával (Katharine Hepburn és Henry Fonda) fémjelzett alkotás, a legszebb film az öregkorról, szerelemről, odaadásról, barátságról…szóval minden olyan nagybetűs dologról, amiről Karácsony közeledtével még inkább illik elgondolkodni. Most mindössze 990 forintért kaphat az ember válaszokat. Ez már a második kiadása eme klasszikusnak, így rákerült végre Tolnay Klári és Mensáros László felejthetetlen szinkronja. Egy falra szegelhető dzsingülbelszt éneklő pontynál vagy egy zenélő nyakkendőnél talán jobb ajándék!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A főzőshow-k Rocky-ja (x)
Következő cikk A magyar-román barátság jegyében

4 hozzászólás

  1. aiyyo
    2009. december 14. hétfő

    Látom Cheese komoly problémáid vannak a pontyokkal (főleg ha énekel). Nekem mint horgásznak ez nagyon rosszul esik 🙂 Nem felejtettem el, hogy ígértem, hogy benézek.

    Tomi

  2. 2009. december 14. hétfő

    Jaj, ez nagyon édes egy film!

  3. Ritosz
    2009. december 14. hétfő

    Jelen helyzetben fel karomat adnam egy jo kis halaszleert…szoval en nagyon orulnek – ha nem is eneklonek, de – egy igazi pontynak.

  4. 2009. december 18. péntek

    Ez egy jó ötlet, így a célegyenesben… Remélem, meg lehet szerezni Győrben is.

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .