Aranyvasárnap közeleg


Már a nyolcadik szatyor lógott a fülemen, mikor rábukkantam gyerekkorom egyik meghatározó filmélményére Az Aranytóra. Ez az 1981-es keltezésű, három Oscarral, két színészóriás jutalomjátékával (Katharine Hepburn és Henry Fonda) fémjelzett alkotás, a legszebb film az öregkorról, szerelemről, odaadásról, barátságról…szóval minden olyan nagybetűs dologról, amiről Karácsony közeledtével még inkább illik elgondolkodni. Most mindössze 990 forintért kaphat az ember válaszokat. Ez már a második kiadása eme klasszikusnak, így rákerült végre Tolnay Klári és Mensáros László felejthetetlen szinkronja. Egy falra szegelhető dzsingülbelszt éneklő pontynál vagy egy zenélő nyakkendőnél talán jobb ajándék!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A főzőshow-k Rocky-ja (x)
Következő cikk A magyar-román barátság jegyében

4 hozzászólás

 1. Avatar
  aiyyo
  2009. december 14. hétfő

  Látom Cheese komoly problémáid vannak a pontyokkal (főleg ha énekel). Nekem mint horgásznak ez nagyon rosszul esik 🙂 Nem felejtettem el, hogy ígértem, hogy benézek.

  Tomi

 2. Avatar
  2009. december 14. hétfő

  Jaj, ez nagyon édes egy film!

 3. Avatar
  Ritosz
  2009. december 14. hétfő

  Jelen helyzetben fel karomat adnam egy jo kis halaszleert…szoval en nagyon orulnek – ha nem is eneklonek, de – egy igazi pontynak.

 4. Avatar
  2009. december 18. péntek

  Ez egy jó ötlet, így a célegyenesben… Remélem, meg lehet szerezni Győrben is.

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..