Last Minute karácsonyi ajándékok


Ha még nem vettél meg minden ajándékot, a Hetedik sor megmondja, mit érdemes a fa alá tenni szeretteinknek. Nyilván filmes merchandise-cuccokból válogattunk, és néha bizony elakadt a lélegzetünk. Karácsonyi bevásárlólista a Twilight-os szexjátéktól a Gollam-os nyelvpiercingig.

 

A legidiótább filmes ajándéktárgyakat nem meglepő módon a Gyalog galopphoz kapcsolódó csecsebecsék között találtuk. Ki ne szeretne otthonra egy ilyen vérnyulat, amelynek nem lehet ám csak úgy lecsapni a fejét, mert nála fertelmesebb szörnyet még nem hordott hátán a föld?

kar01 monthy nyul

Nem különben kuriózum egy “egyezzünk ki döntetlenben” sötét lovag bábú, amely a párbaj utáni állapotában örökítette meg a hős vitézt.

kar02 monthy lovag

Erre a sámánfejfedőre meg már nem is tudok mit mondani.

kar03 monthy sapka
kar04 lotr sakk Szintén megállt a kezünkben az izzókészlet, amikor szétnéztünk A Gyűrűk Ura merchandise store-ban, ahol komplett sakk-készletet kapunk a szereplők formálta bábukkal, vagyis Aragorn a király, Arwen a királynő, Gandalf és Frodó a két futó, Samu a paraszt és így tovább. Ezt a szettet például szaros 700 dollárért már utánunk dobják.
kar05 lotr nyelvp

 

Kevésbé szofisztikált karácsonyi ajándékként tudjuk ajánlani a Gollam-os nyelvpiercinget.

 

Most, hogy szegény Brittany Murphy – meglehet – hasonló módon halt meg, különösen kedves karácsonyi ajándéknak számít a Marylin Monroe-s gyógyszeres doboz, emlékeztetve minket, hogy a szexistennő is gyógyszertúladagolás áldozata lett.

kar06 marylin gyogyszertarto

 

Ezeket az Avatar-cuccokat meg minél előbb be kéne hozni az országba. Mire otthon a gyerek elsírja, hogy de ennek semmi köze James Cameron 3D-s tripjéhez, addigra már rég megszedtük magunkat, és láblógatva hallgatjuk a fa mellett a Bereczki-Szinetár duettkarácsonyt.

kar07 avatar2kar07 b avatar1
kar08 deathstarkar08 b deathstar

 

A legszélesebb skálát természetesen még mindig a Star Wars-kollekció tudja felmutatni. A lefagyasztott Han Solo legóváltozatát korábban már twitteltem, hadd egészítsem most ki a másik kedvencemmel, a félig kész Halálcsillaggal, szintén apró darabokból kirakva. Húsvétig ellesz vele a gyerek.

 

Nyilvánvaló módon az Alkonyat sem maradhat ki a filmes ajándékok felsorolásából. Már a Robert Pattinsont ábrázoló női bugyinál is felhívta a figyelmünket egy kedves kommentelő, hogy ez a ruhadarab bizony azokon a napokon használatos, ezt lehet tetszés szerint kiegészíteni a Twilight-os tampontartóval, ha már.

kar09 twilight tampon

 

Ez pedig elvileg egy szintén az Alkonyathoz kapcsolódó, jóllehet non-offical termék. Hogy mire van, azt én nem is vagyok hajlandó leírni, olvassatok utána.

kar10 twilight sextoy

 

És ha már a 18+ -os kegytárgyaknál tartunk, a felsorolás csúcsán hadd hívjam fel a figyelmet a védelem non-plus-ultrájára, a Watchmen – Az őrzők Dr. Manhattan péniszét idéző kéken foszforeszkáló óvszerre. Állítólag atomcsúcs szexet lehet benne nyomni.

Boldog Karácsonyt!

kar11 watchmencondom

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Avatar - kritika
Következő cikk Alternatív karácsonyi tévéműsor

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .