Hollywoodban nincs ráncos nyugdíjas


Ilyenek voltak, de milyenek lettek? Fiatalság botoxság, egykoron címlaparcok, ma versenyzők az emberroncsderbin, hiába magassarkúban nem lehet versenyt futni az idővel. Szomorú körkép a néhai szexidolokról, kik tabletta kapkodó, fánkfaló, iszákos múmiává torzultak, és legjobb barátjuknak megmaradt a plasztikai sebész. Van, hogy már a photoshop sem segít. Bele kellene törődni, hogy csak Benjamin Button fiatalodik!

Faye Dunaway, kivel bármelyik férfi szívesen végigrabolta volna Amerikát, vagy felforgatta volna érte a Kínai negyedet, de amikor a Majomparádé című rettenetben egy habostortában landolt, végleg lemondtak róla. Jelenleg munkanélküli nőimitátorként tengeti napjait.

faye

Rosanna Arquette még az 1990-es Playboyban megmutogathatta bájait. A nagy kékség riporternőjével bizony, bárki alálmerült volna a lepedő tengerben. Sajnos mára már “a többségi tulajdont itt is elhordták a részvényesek”.

rosanna

Ha a 80-as évek legszimpatikusabb és legszexibb női sztárját kellene kiválasztanom, bizony Kathleen Turnerre voksolnék. Szegényke a Bölcsek kövére 3.-ban talán kap majd szerepet.

kathleen turner

Melanie Griffith a magánéletén túl sokat dolgozó lány. Csóró kétszer is hozzáment Don Johnsonhoz, aztán Antonio Banderas következett, ki mellett folyamatosan beleőrül a féltékenységbe. Itt a végeredményen nem is csodálkozunk.

MelaniGriffithko

Nicsak ki gurul itt? Bizony Kirsty Alley, pedig a 90-es évek elején sokan vállalták volna a gyerekét. Ebből a pocakból manapság csak hamburger és fagyi beszél.

kirstie alleydouble

Ó tündéri Meg Ryan! A Harry és Sallyt látva estem a szerelem hálójába, édesítőszert lehetett volna az arcképével reklámozni. Aztán egy sötét napon belezúgott Russel Crowe-ba, és tönkrement az élete. Hogy kilábaljon a gödörből, csináltatott magának Joker szájat, most valószínű boldogabb.

megryan

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Egyéjszakás kaland - kritika
Következő cikk Lopás az Eredet!

1 Comment

  1. susubolondság
    2010. augusztus 3. kedd

    Jesszus….

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .