Korcs szerelmek


A Vinceno Natali rendezte Hibrid (Splice) egy félresikerült klónozási kísérlet következményeit meséli el, többek között Adrien Brody perverz kapcsolatát egy mesterségesen létrehozott teremtménnyel. Összeszedtük a hasonló bizarr románcokat. Best of fajok közötti erotika.

King Kong

Jó sztori, hogy egy lakóház méretű gorilla randalírozik New Yorkban, de azt sose értettem, hogy miért szeret bele egy embernőbe. Ezt senki nem érezte meredeknek az elmúlt 80 évben? Adrien Brody itt még ellenezte az ilyen romantikát, azóta úgy tűnik, ő is nyitottabb lett.

A majmok bolygója

Csak ne lennél ilyen ronda… – hangzik el a Földet uraló intelligens majmok egyike és a jövőre rácsodálkozó űrhajós beszélgetésekor. Előbbi szájából. Még akármi is lehetne köztük, ha képesek lennének félretenni hányingerüket.

Frankenstein

Nyilván nem kell nagyon megmagyarázni, miért a Frankenstein-sztori egyfajta újragondolása a Hibrid. Azt pedig tudjuk, hogy már Mary Shelley művében is abból lesz a konfliktus, hogy a teremtménynek csaj kell. Ki is néz egyet, igaz, utána picit saját képére formálja.

Caligula

A klasszikus ciccolinai felállást eredetileg Caligula, római császár vezette be, aki nem csak a hugait, de a lovát is előszeretettel kényeztette. 1979-ben Malcolm McDowell főszereplésével készült hardcore-jelenteket sem nélkülöző film a szimpatikus olaszról. Több változata is ismert, a mozik inkább az erősen megvágottat tűzték műsorra.

Shop Stop 2.

Nem is buli a buli szamár-show nélkül! A film, ahonnan a szállógie ered: Nem fajtalankodás, hanem fajták közötti erotika. Nagyot néztünk!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kövéreknek olcsóbb az élet
Következő cikk Milyen jó, hogy ezeket hallhatjuk a filmekben!

No Comment

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..