Korcs szerelmek


A Vinceno Natali rendezte Hibrid (Splice) egy félresikerült klónozási kísérlet következményeit meséli el, többek között Adrien Brody perverz kapcsolatát egy mesterségesen létrehozott teremtménnyel. Összeszedtük a hasonló bizarr románcokat. Best of fajok közötti erotika.

splice

King Kong

Jó sztori, hogy egy lakóház méretű gorilla randalírozik New Yorkban, de azt sose értettem, hogy miért szeret bele egy embernőbe. Ezt senki nem érezte meredeknek az elmúlt 80 évben? Adrien Brody itt még ellenezte az ilyen romantikát, azóta úgy tűnik, ő is nyitottabb lett.

splice kingkong

A majmok bolygója

Csak ne lennél ilyen ronda… – hangzik el a Földet uraló intelligens majmok egyike és a jövőre rácsodálkozó űrhajós beszélgetésekor. Előbbi szájából. Még akármi is lehetne köztük, ha képesek lennének félretenni hányingerüket.

splice planet

Frankenstein

Nyilván nem kell nagyon megmagyarázni, miért a Frankenstein-sztori egyfajta újragondolása a Hibrid. Azt pedig tudjuk, hogy már Mary Shelley művében is abból lesz a konfliktus, hogy a teremtménynek csaj kell. Ki is néz egyet, igaz, utána picit saját képére formálja.

splice frankenstein1

Caligula

A klasszikus ciccolinai felállást eredetileg Caligula, római császár vezette be, aki nem csak a hugait, de a lovát is előszeretettel kényeztette. 1979-ben Malcolm McDowell főszereplésével készült hardcore-jelenteket sem nélkülöző film a szimpatikus olaszról. Több változata is ismert, a mozik inkább az erősen megvágottat tűzték műsorra.

splice caligulaj

Shop Stop 2.

Nem is buli a buli szamár-show nélkül! A film, ahonnan a szállógie ered: Nem fajtalankodás, hanem fajták közötti erotika. Nagyot néztünk!

splice clerks2

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kövéreknek olcsóbb az élet
Következő cikk Milyen jó, hogy ezeket hallhatjuk a filmekben!

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .