A láthatatlan nyomozó – újabb kincsek a kukából (2.)


Egy neve elhallgatását kérő mozibolond Medicinek hála, YouTube-csatornánk új értelmet nyer. Ezennel ünnepélyesen megkezdjük filmemlékeinket felszínre hozni. Eddig még kiadásra nem került egykori kasszasikerekből, időszakos klasszikusokból, kedves mosollyal felidézett sorozatoktól, műsorokból szemezgetünk. Legendás vagy éppen méltán elfeledett arcok tűnnek fel az elsárgult tablókon. Hajdani VHS-óriások, vasárnapi matinék ászait gyömöszöljük a lejátszóba. Ismerős főcímzenék, és mindez felbecsülhetetlen magyar szinkronnal! Az alkotók közül megannyian már az égi forgatócsoporttal dolgoznak, ezért hálánk jeléül, rájuk emlékezve helyezünk el egy-egy mécsest az oldalunkon.

A láthatatlan nyomozó (1975-1976)

Még jóval a Hősök előtt, a sorozat 1975-ben debütált az NBC-n.  Története egyszerű: Daniel Weston,  egy tudós a molekuláris dezintegrációval kapcsolatban végez  kísérleteket és egy kísérlet mellékhatásaként láthatatlanság lép fel…

Külvárosi körzet (Zsarublues) – Hill Street Blues (1981-1987)

A Drót és a játszótéri helyszínelők korában lássuk, hogyan is ment ez a munka, majd harminc esztendővel korábban! Hibátlan párbeszédek…

Az Akciócsoport – Strike Force(1981-1982)

Ilyen egységre mindig szükség van, ezért csináltak is belőlük kétévente újat más címmel. Politikailag korrekt szereplőválasztás, ablakon ki-be bukfencek, nélkülözhetetlen harcias bögyöske, mindenki jó valamiben, ám megszólalni kizárólag szellemes tőmondatokban volt szabad!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sós kútba tesznek...
Következő cikk Chloe

No Comment

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..