George és Max


Hollywoodban sok az állat…

…s azok száma sem csekély, kik furcsa házi kedvencet tartanak. A luxuséletvitel a legerősebb vérköteléket is felhigítja, a legizzóbb szerelmet is kioltja, és ilyenkor  bizony nem árt egy gazdit arcon nyaló masnis csivava a szomorú vasárnapokra. A sztárok rengeteget áldoznak a munkanélküliség csökkentésésére, még pedig azzal, hogy minden egyes háziállathoz következetesen egy teljes szakmai stábot alkalmaznak: ápoló, dietetikus, idomár, pszichiáter.

Dr. Dan Shodert csak „álomgyári Dolittle-ként” emlegették. Neki köszönhette önbizalmát Barbara Streisand pávája, ő szoktatta le a koldulásról Jim Carrey kenguruját, tanította meg DeNiro kutyáját gazdája helyett autogrammot adni, és a héten dobta piacra egy régi páciensének memoárját. Következzen néhány érdekes részlet George Clooney csüngőhasú vietnámi malacának, Maxnak naplójából:

2004. szeptember 6.

Imádom, ahogyan George bársonyos baritonján esténként felolvas nekem az Állatfarmból.

2004. október 12.

Egészen addig a Gazdi ágyában aludhattam, mígnem összekeverte a sonkám Renée Zellwegerével, azelőtt sem szívleltem, ám most végképp megutáltam ezt a szipirtyót.

2005. január 11.

Soha nem törtem színészi babérokra, azonban egyszer szerepeltem egy háborús filmben, egy égő faluból menekültem sivítva.

2005. március 18.

Óltársaim közül az egyetlen barátom Babe, állandóan attól retteg, hogy kiöregszik a szakmából.

2005. április 25.

Brad Pitt dilis egy fickó, biztos nem iszom vele többet. A múltkor annyira leitatott, hogy a végén saját kérésemre azt tetoválta a homlokomra: Mad Max.

2005. július 22.

A hírnév befolyással bír, ennek köszönhetően beengedtek egy Las Vegas-i kaszinóba. George az estéhez illőn szabatott rám egy frakkhoz hasonlatos ruhadarabot. Egész áldott este nyertünk, a végén nem tudtam eldönteni, az emberek vajon személyeskedtek-e, amikor félhangosan azt mondogatták: „Malaca van!”.

2005. szeptember 10.

John Travolta sétarepülésre vitt minket a magángépén. Jó csóka, még a csülkeimet is betehettem a pilótafülkébe!

2005. november 14.

Ma partit adtunk, itt parádézott fél Hollywood. Rosszul kezdődött, mert George kirúgta a séfet, miután meglátta a disznósültet a menüben. Megjegyzem Cameron Diaz iszonyú nőszemély, röfögve nevet, és úgy eszik akár egy disznó. Viszont Sir Anthony Hopkins megkedvelt, nevetve mesélte, milyen szívesen dolgozott a rokonaimmal.

2005. december 3.

Aggódom, George teljesen elhidegült, már kutyába sem vesz. Egyre gyakrabban mutogat felém a kolbász szót hajtogatva.

2006. december 5.

Azt szeretném, ha G a halálom után a hamvaimat a Disznó-öbölbe szórná.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A család kicsi kincsei
Következő cikk Steve Malins: Black Celebration

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .