Recoil: DVD-n a budapesti show


Recoil Live in Budapest

Recoil Live in BudapestSejtett, remélt, és most már bebizonyosodott hírre ébredtünk, Alan Wilder, a Depeche Mode korábbi tagja Recoil nevű formációjának legutóbbi turnéjáról a budapesti fellépést választotta ki, hogy egy LIVE CONCERT FILM formájában piacra dobja A Strange Hour in Budapest címmel. A DVD és Blu-ray a 2010-es, a Szikra moziban tartott show felvételeit tartalmazza mintegy 84 percben, természetesen stereo és 5.1-es hanggal. A felvételt Herkó Attila és stábja, az Umatik készítette; Herkó korábban többek között a Neo, az Eleven hold és a Hooligans számára rendezett klipet.

Itt olvashatsz egy beszámolót, igaz még a szikrásat megelőző, a Diesel klubban adott koncertről>>

A Recoil, Alan Wilder szólóprojectje még a Depeche Mode-os időkben, 1986-ban indult, és az együttesből való 1995-ös kilépése óta is folyamatosan létezik. Alan kultusza a rajongók körében töretlen, Magyarországon pedig különösen várt eseménynek számított, amikor a 2010-es Selected című válogatásalbum 52 állomásos világkörüli turnéja alkalmával kétszer is ellátogatott Budapestre.

Recoil Live in BudapestA második budapesti fellépést a gyönyörűen felújított Szikra moziban tartottuk, ahol mintegy feltéve a koronát a turnéra, egy komplett szélesvásznú háttérvetítéssel tehettük teljessé a show-t. A filmet Herkó Attila és csapata rögzítette a legújabb technológiát használva. Bízom benne, hogy mindenki elégedett lesz az eredménnyel” – mondta a Recoil hivatalos blogján Alan Wilder.

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem jelölték meg.

A Strange Hour in Budapest
R.: Herkó Attila & Umatik
Stereo & 5.1 soundtrack: Alan Wilder & Paul Kendall
Video: 1920x1080p High Definition, 16×9
Audio: Dolby Digital 5.1, Stereo 2.0

Ehhez kapcsolódik, hogy néhány napon belül megjelenik Vince Clarke és Martin Gore közös techno-albuma, amiről hamarosan olvashattok ajánlót itt a hetedik soron!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Trashfilm, Chaplin stb.
Következő cikk Rém hangosan és irtó közel - kritika

3 hozzászólás

  1. János Janurik
    2012. március 12. hétfő

    Az első Recoil megjelenés '86-ra datálódik – Alan pedig 1995-ben vált ki a Depeche Mode-ból (sajnos).

    Ja, az a Vince pedig Clarke (ha éppen nem John Martin). 🙂

  2. 2012. március 12. hétfő

    nincs mentségem a hibákra, elképzelésem sincs hogy szedtem össze ilyen hülyeségeket, úgyhogy a legtöbb amit tehetek hogy köszönöm, hogy szóltál! javítottam!

  3. János Janurik
    2012. március 13. kedd

    Nincs mit! 🙂

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .