Dollárok a lefolyóban


demi moore skinnyA bosszús magyar futballdrukker gyakran érzi a katasztrófális teljesítményt nyújtó játékosok láttán, hogy őket illetné meg a fizetség, amiért összevesztek az asszonnyal, s fáradtságot nem kímélve kilátogattak a stadionba. Ám az esztelen pénszórásnak nincsen emblematikusabb képviselője az átlag hollywoodi sztárnál. Ő az, aki előszeretettel tuszkol töménytelen zöldhasút olyan emberek zsebébe, kiknek áldásos tevékenysége bárminemű eredménnyel járna. Az egyik magazin összeállította a top 100 híresség legfeleslegesebben pénzelt alkalmazottainak listáját, ebből böngészgettünk.

Demi Moore házassági tanácsadója: A kiadósidegösszeomlás, harminckilós versenysúly és a gyógyszerekből álló étrend nem igazán nevezhető a jól elvégzett munka gyümölcsének.

Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger angoltanára: A honkongi akciósztárés az Osztrák Tölgy akcentusa minden stand up komikus álma. Jackie rendelkezik némi önkritikával, mert a mai napig képtelen röhögés nélkül kiejteni egy angol szót. Arnie ellenben addig törte-zúzta a nyelvet, míg a zavarodott amerikai honpolgárok nyolc évre még kormányzónak is megválasztották.

Jack Nicholson szexterapeutája: Az idén 75 éves színészt évtizedek óta nem sikerült kigyógyítani szexfüggőségéből, beletörődve a számára gyógyíthatatlan betegségbe, szokásos mosolyával az arcán közölte: „most már inkább belehalok!”

Britney Spears gépjármű oktatója: Az elmúlt tíz évben sikerült még parkoló autóval is karamboloznia. A jogosítványát a lakosság érdekében illene végleg egy dodzsem-bérletre cserélni, és a vezetési órákra költött pénzből inkább sofőrt bérelni!

Bruce Willis fodrásza: ráadásul kimerik írni a filmek stáblistára!

meg kacsa

Meg Ryan plasztikai sebésze: Hacsak nem Donald kacsa lett időközben a szépségideál, dupla ráfizetés, mivel ezzel a külsővel magányos nyugdíjas évek elébe néz.

Pierce Brosnan énektanára: A Mamma Mia! című musicalben hiába erőszakolta meg hangszálait, egyértelműen bebizonyította, hogy nem minden színész tud énekelni. Később egy leleményes óracég felvásárolta dalbetéteit egyik termékük ébresztő funkciójához.

Chuck Norris keleti tanítói: Az öreg harcművész nem átallott Tibetből importálni néhány felvilágosult elmét, hogy tudati szintjét még magasabbra emelje. Ami eleveve képtelenség, mivel számára jó ideje nem létezik megválaszolandó kérdés.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Csak Joker, csak R2D2, csak a dadogás, csak a váltó...
Következő cikk "Nem akarok ítélkezni" - Massy Tadjedin interjú

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .