Fater a Hegylakó


highlander10

 -Figyelj Fater, neked melyik a kedvenc kardozós filmed?

-Hát a Hegylakó.

-Ú azt én is szeretem. De Te miért csíped?

-Vannak benne helyes csajok, meg kardozás, meg akció, meg némi szex, persze csak finoman, sajnos, meg milyen jó kiállású gyerek ez a Krisztofer Lampert vagy ki. Kicsit bandzsa, meg mondjuk nem egy színészórás, mint mondjuk a Paudits Béla, de erre a szerepre szerintem kimondottan remek. Van neki hosszú haja, sármos mosolya, lekardozza a hegylakókat, akiknek az energiája belemegy a testébe, meg ott van az a genya, tudod, aki a templomban megnyalja a papnak a kezét, tudod melyik, ilyen hörgős hangja van.

-Tudom tudom.

-Én azt nagyon csípem, mert minden filmbe kell egy mocsadék. Amúgy emlékszel, aszta, milyen régi film ez, még videón néztük gyerekkorodban és alámondásos volt!

-Emlékszem, irtó komoly volt!

-És hogy imádtad mi?

-Igen, nagyon! Igaz, hetekig nem aludtam mert úgy féltem, de azért persze, imádtam!

-Jó, oké, lehet hogy kicsit korán nézettem meg veled, meg lány is voltál, de arra gondoltam, majd kialakul benned egy ilyen férfiideál…és nem is lőttem nagyon mellé, tini korodban minden csávódnak hosszú haja volt!

-Jól van Fater, haladjunk tovább. Van kedvenc jeleneted?

highlander

-Nekem az tetszik mikor az a kopasz gonosz kikötözi a csajt oda a felállványozott épülethez vagy hova, tudod, ahol ilyen nagy betűk vannak! A csaj meg ott vernyákol, az nagyon jó rész! Meg a Sónkáneri, a spanyol páva, mennyire jól néz ki már nem? Ő is ilyen halhatatlan vagy mi, aztán kinyúvad a francba, mondjuk azt sajnáltam, mert egy ex-Dzsémzbondtól azért többet vár az ember. Meg tudod mi tetszett még? Hogy ez a Krisztofer akárki meg a csaja, Hedőr vagy hogy hívták, ott laktak valami hegyek közt a pusztában. Semmi nem volt ott, csak bárányok (azak meg hallgatnak, hehe) meg egy öreg vár szerűség, oszt lecsó. Semmi civilizáció. Milyen jól elvoltak mi? Semmi bajuk nem volt, nem volt internet meg bevásárlóközpont meg bankkártya, hanem éltek kettecskén. Én is ezt szeretném anyáddal, leköltözni vidékre, valami tanyára,  de vele nem lehet ilyeneket. Pedig jó lenne, egy kis szőlészet, egy kis pálinka főzde…

-Fater, kanyarodjunk vissza a filmhez. Emlékszel a zenékre?

-Naná, hát az a Fredi volt! Imádom a Queent.  Kedvenc számom tőlük a Final Countdown, de az lehet, hogy nem is Fredi.

-Nem Fredi, viszont a we are family meg nem Szájmon és Gárfunkel, de tudjuk, hogy zeneileg el vagy tévedve néha…

-Hát, idefigyelj kis Viku, én már nagyon sok filmet láttam és nagyon sok zenét hallgattam, te még a világon se voltál, mikor én a Tauruszban csapattam a haverokkal, meg az Ifi parkban meg a Tabánban. Csőnaci, mellkas középig kigombolt ing, belőtt séró, műbőr kabát…Tudod milyen érzés volt?

-Tudom. Mint a hegylakónak.

-Úgy úgy, halhatatlannak éreztem magam, tele erővel! Miénk volt a világ, az utca, a tér, jöttünk, mentünk, buliztunk, táncoltunk, néha összeverekedtünk ilyen betolakodó bandákkal meg minden, de azért összességében irtó jó volt a hatvanas-hetvenes években fiatalnak lenni! …

…Aztán jött anyád, elvesztettem a fejem és felköltöztünk a hegyre. Szóval, ki a legnagyobb hegylakó, kis Vikuuuuuuu????!!!!!

Ha bírtad, látogass ide:

http://tekasztorik.blog.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Akkor én most zombi vagyok?
Következő cikk 5 éve halt meg Heath Ledger

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .