A Ti mozitok (5.) – Exitus



Ti forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.

Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók.
Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)!
Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.

Gallai József kísérleti filmje az Elekes Pictures égisze alatt készült, vetítették az angliai Fuse Film Festivalon és további nemzetközi megmérettetések előtt áll. A csapat jelenleg egy egész estés thrilleren dolgozik.

Ha tetszett, kérlek nyomj egy like-ot!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Lent, délen… (Szarajevó gyermekei)
Következő cikk Egy pikoló animáció – Mike új kocsija

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .