A Ti mozitok (19.) – Mindenki


mindenkiTi forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.
Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók. Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)! Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.Mindenki A ‘Mindenki’ c. film tavaly ősszel készült el Deák Kristóf rendezésében, aki egyben írója és társproducere is volt a filmnek. Az alkotás időközben bejutott a Torontói Filmfesztivál TIFF Kids nevű versenyébe áprilisban, európai nemzetközi premiere pedig márciusban a 32. Lille-i Európai Filmfesztivál versenyében lesz.

mindenkiA főszerepben Szamosi Zsófia, de az igazi sztárok a főszereplő kislányok : Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya. Az NMHH Mecenatúra program támogatásával megvalósult kisfilmet Maly Róbert (a díjnyertes Szerdai gyerek operatőre) fényképezte, zenei anyagáért pedig Balázs Ádám (Utóélet) felelt.

A film tévépremierje az Oscar előtt lesz:

M2 – Petőfi TV, Február 28. este 23:05

Facebook

Sztori:
1991-ben járunk – a tízéves, visszahúzódó Zsófi új iskolába kerül. Eleinte minden furcsa és idegen, de hamar megtalálja a helyét: felveszik az iskola híres kórusába, és barátot is talál az osztály hangadója, Liza személyében. Még nem is sejtik, hogy hamarosan együtt kell majd felvenniük a harcot a kórusvezető Erika néni ellen. Erika néni ugyanis nem az a barátságos és jófej tanárnéni, akinek mutatja magát…

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk X-akták – 10. évad - kritika
Következő cikk A sztárok és Twitter (3.)

1 Comment

  1. […] Teljes cikk olvasása az HETEDIKSOR.hu-n… […]