Bud Spencer Emlékpark Avató és Terence Hill búcsúbeszéde szinkronizálva


bud spencer parkBud Spencer Emlékavatót tart a Kétfarkú Kutya Párt:

“Elnevezünk egy parkot Bud Spencerről. Mert ezt Budapest és Bud Spencer is megérdemli.Találtunk egy névtelent Kaszásdűlőnél, ami ideálisnak tűnik erre. A park új nevét természetesen kitáblázzuk, készítünk egy emléktáblát, és most vasárnap, július 31-én tartunk egy parkavató bulit.

A parkavatón filmzenéket játszik HuskyJoe, készítünk hagymásbabot, nem lesz pisztáciafagyi, viszont lesz emléktömegverekedés, kvíz, közös éneklés, és természetesen beszédek.

A parkavató önnepség egyszersmint tüntetés is az ellen, hogy ne legyenek névtelen közterületek Budapesten. Egy névtelen park súlyos lelki sérüléseket okozhat az ottlakóknak, egy felmérés szerint, a névtelen helyeken lakók több mint 20 százaléka depressziós, és 12 százalékuk kopasz. Több mindent, kevesebb semmit!

Szóval várunk mindenkit most vasárnap, július 31-én 17 órára a Bud Spencer parkba, ami a Kaszásdűlőnél van, a Búza utca melletti parkos részen, itt a pontos google map helyszín, ahol egyelőre tévesen, névtelenül szomorkodik a park.bud spencer park

Aki autentikus módon szeretné a hagymásbabot fogyasztani, az hozzon magával serpenyőt!”

Itt találjátok a facebook eseményt: https://www.facebook.com/events/286159831741636/

Forrás: Kétfarkú

és egy másik nagyon szép megemlékezés az Active Studio részéről, akik Újréti László segítségével leszinkronizálták (Bujtor István műtermében) Terence Hill gyászbeszédét. Köszönjük a rajongók nevében!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Magic: A 30 legjobb Queen szám (2.rész)
Következő cikk Jason Bourne - kritika