Az 5 legjobb magyar animált video


saverneAnimált klipet készíteni borzasztó időigényes, így ritkán lépik meg a zenekarok. Ha hazai fronton kellett példát mondani, sokáig csak a Neo-Ranbo 13-ja ugrott be. Szerencsére az elmúlt években azért készült pár, most következzék a Top 5!

Beat Dis – Just Like

A Beat Dis 2002 júniusában alakult Szombathelyen Csigó Tamás vezetésével.  4 sikeres album és számos remek videó fűződik a nevükhöz, 2008-ban Fonogram díjra jelölték az év hazai dance vagy electro albuma kategóriában őket.

Videó
: Emil Goodman

Belau feat. Szécsi Böbe – You and I

A Belau rövid időn belül tett szert nagy népszerűségre, könnyed hangvételű igényes zenéjükkel, idén számos fesztiválon fordultak meg. Tavaly több helyen is az dalukat és videójukat választották az év klipjének/dalának.

Videó: Szabó Péter

Blind Myself – Lost in Time

A Blind Myself 21 éves metál zenekar, sajnos a napokban adják utolsó koncertjüket. A Lost in Time klipje több mint egy évig készült, de megérte, hiszen azóta ikonikussá vált.

Videó: Gróf Balázs

Saverne – Hendrix

A Saverne egy 3 fős elektronikus zenei formáció, akik adnak a minőségi vizuális megjelenésekre. Ennek egyik bizonyítéka, a  sokak szerint egy apokaliptikus Mad Max-vízióra hasonlító videójuk.

Videó: Kalász Benjamin

Wellhello – Apuveddmeg

Senkinek sem kell bemutatni a Wellhellot, főleg az alábbi ikonikus klipet, azóta, hazánk egyik legnépszerűbb zenekara lett a Fluor-Diaz által vezetett formáció.

Videó: Bogdán Balázs

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jigsaw a legidegesítőbb munkatárs
Következő cikk Trollok