Kedvenc tévésorozataink 2016-ban


stranger-thingsHihetetlen mennyiségű új sorozat érkezett idén. Összeszedtük a kedvenc újoncokat, a jól bevált folytatásokat, a nézhető frisseket és már várjuk a következő évet.

Top 5 sorozat 2016-ban:

  1. Stranger Things
  2. Az ifjú pápa
  3. Aznap éjjel
  4. The OA
  5. American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy 

black-mirrorEzek magukért beszélnek; volt amelyik csak egy évadosra lett tervezve, van aminek tűkön ülve várjuk a folytatását, de akadtak még újak, amiket örömmel néztünk, de a top 5-ben nem volt helyük. A Westworldöt kicsit túlhájpolta az HBO, a 11.22.63-ban James Franco időutazott és a The Night Managerben Hugh Laurie játékát megint a képernyőn élvezhettük. A Marvel idén Luke Cage karakterével erősített, egy kis limonádénak ott volt a Lucifer és Billy Bob Thortonba is újra belezúghattunk a Goliath-ban.

Aztán voltak sorozatok, amik folytatódtak és mi még mindig nem bírjuk azokat abbahagyni. A Black Mirror újra erősen kritizál, a Bojack Horsman 3. évada talán az eddigi legjobb lett, A Sebész továbbra is jól operál és a Fargo emelte a tétet az új évadával. A Szilícium-völgy tagjainak még mindig szorítunk, a Better Call Saul szinte felnőtt a Breaking badhez, a Daredevil új karakterei hibátlanok, a kedvenc drogbárónk kalandjai is folytatódtak a Narcos-ban és a Szívek szállodája is felélesztette a Gilmore-lányokat. Az X-aktákban Scully és Mulder újra nyomoz, bár ennek nem mindenki örül és a Mr. Robot hozott egy frankó csavart a második évadban, de a népszerűsége már csökken. Az örök klasszikusokat sem hagyhatjuk ki; a The Walking Deadbe megérkezett Negan és odacsapott, valamint a Trónok harca vastrónja még mindig várja a jelentkezőket.

Igyekszünk mindent megnézni, de sok mindennel lógunk még. Pótoljuk majd a The Get Downt, a The Crownt, a Vice Principals-t és a This Is Us-t is 2016-ból.

De jövőre, azaz 2017-ben is lesznek olyanok, amik miatt alig várjuk, hogy bekapcsoljuk a TV-t. Jön Tom Hardy sorozata a Taboo és Ian McShane Gillian Andersonnal ott lesz az American Gods-ban. Természetesen nézni fogjuk ahogy Carrie megint megmenti a világot a Homelandben, Doctor Who új társat kapott az univerzumok felfedezéséhez és Lynch is harapja már a fánkot Twin Peaks-ben.

és Sherlock is már az ablak alatt

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk The OA 1. évad - kritika
Következő cikk 2016-os kedvenceink