Molly’s Game előzetes – Jessica Chastain, mint az illegális póker nagyasszonya


borito 7

Az STX Entertainement bemutatta az illegális pókervilágba kalauzoló Molly’s Game című film első teljes kedvcsinálóját. Már csak azért is érdemes lesz figyelemmel kísérni a produkciót, mert Aaron Sorkin rendezői debütálása is egyben, aki többek között a Social Network – A közösségi háló forgatókönyvéért Oscart kapott. Sorkin természetesen első dirigálásához is maga írta a szkriptet, amely a nagy port kavart, Molly Bloom által rendezett törvénytelen pókerpartik igaz történetét meséli el, Jessica Chastain főszereplésével.

A Molly’s Game az egykoron olimpiai síelő által közel egy évtizedig szervezett exkluzív illegális high stakes játékok világát és végül annak bukását mutatja majd be, melyet a címszereplő 2013-ban botrányt kirobbantó könyve (Molly’s Game: High Stakes, Hollywood’s Elite, Hotshot Bankers, My Life in the World of Underground Poker) alapján adaptált a friss direktor. Molly Bloom pókerasztalánál csakis a legnagyobb sztárok és üzletemberek foglalhattak helyet, mint Matt Damon, Ben Affleck vagy Leonardo DiCaprio. Bloom 2014-ben bevallotta bűnösségét és végül összesen egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Mi kíváncsiak leszünk, hogy Sorkin miként képes érvényesülni a kamerák mögött, a nagyszerű csapatán mindenesetre nem fog múlni a dolog, ugyanis a Távol a világ zajától operatőre, Charlotte Bruus Christensen segítette munkáját. A szereposztás is igazán impozánsra sikeredett, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong, Chris O’Dowd és Bill Camp is a Molly’s Game-et erősíti, melynek tengerentúli bemutatója november 22-én lesz. Addig is nézzétek meg az első teljes kedvcsinálóját:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Samuel L. Jackson bárkit lever egy rap csatában
Következő cikk The Meyrowitz Stories előzetes - Adam Sandler hatalmasat drámázik