Jennifer Lawrence filmjében hangzott el vagy egy borról mondták?


borito 001

Jennifer Lawrence jótékonysági versenyt hirdetett, melynek győztese barátjával vagy párjával együtt Kaliforniába repülhet, ahol a színésznővel tölthet el egy kellemes borozgatós estét. Ahhoz, hogy asztal alá ihassuk a hírességet, csak ki kell találnunk, hogy a videóban elhangzott mondatok a filmjeiből valóak vagy pedig egy borról alkotott véleményként hangzottak el.

Persze a hollywoodi csillag humoros megmozdulása mögött egy komoly cél is húzódik, nem csak a mértéktelen ivászat hívta mindezt életre. Jótékonyságból pénzt gyűjt illetve ismertté szeretné tenni a Represent.US szervezetet, mely a korrupcióellenes törvényeket szeretné beépíteni a helyi, a nemzeti és az állami kormányzatokba, és melynek igazgatósági tagja maga Lawrence.

Szeretne segíteni az amerikai politikai korrupció megállításában és közben rengeteg bort inni?

kérdezi a színésznő a videóban. Nem mindennapi kalandot ígér a végső nyerteseknek, amiért már érdemes megpróbálni a jótékonysági játékot:

Nagyszerű lesz. Együtt lógunk, közben pedig bort iszunk, politikáról beszélünk, közben pedig egy kis bort iszunk, talán felhívjuk az ex-barátainkat, vagy inkább meghívjuk őket is, ki tudja? A lényeg, hogy jól érezzük magunkat.

Akkor játékra fel, ezúttal a filmimádók mellett a borimádók is előnyt élveznek, ti hány mondatról tudtátok megállapítani, hogy Lawrence filmjében vagy éppen egy borról alkotott véleményben hangzottak-e el? Az Utazók, Az éhezők viadala ismeretei nem ártanak hozzá, ha tanácstalanok lennétek, ne aggódjatok, a színésznő sem tudta mindegyikről melyik a helyes válasz.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Emma Stone 2017 legjobban kereső színésznője
Következő cikk Robert Redford TOP 10