Emma Stone 2017 legjobban kereső színésznője


borito 14

A Forbes idén is közzétette a legtöbbet kereső hollywoodi női színészek listáját, melyből kiderül, hogy Emma Stone a legjobban fizetett szépség jelenleg, aki a Kaliforniai álomnak (La La Land) köszönhetően az elmúlt 12 hónapban 160%-os növekedést ért el fizetésében, így Stone 26 millió dollárt szerzett az elmúlt évben, ezzel a lista élére ugorva.

Stone többek között Jennifer Lawrencet is megelőzte, aki visszacsúszott a harmadik helyre a 24 millió dolláros nyereségével, míg a második helyen Jennifer Aniston előzte be egy hajszálnyival, 25,5 millió dollárral, amely javarészt jogdíjakból és kereskedelmi árukból jött össze.

A lista 5-ös fogata Melissa McCarthy-val és Mila Kunisszal válik teljessé, akik a britek legjobban fizetett színésznőjét, Emma Watsont előzték be.

A top 10-ben Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts és Amy Adams is szerepelnek. Íme az első tíz helyezett neve és keresete:

  1. Emma Stone – 26 millió dollár
  2. Jennifer Aniston – 25,5 millió dollár
  3.  Jennifer Lawrence – 24 millió dollár
  4. Melissa McCarthy – 18 millió dollár
  5. Mila Kunis – 15,5 millió dollár
  6. Emma Watson – 14 millió dollár
  7. Charlize Theron – 14 millió dollár
  8. Cate Blanchett – 12 millió dollár
  9. Julia Roberts – 12 millió dollár
  10. Amy Adams – 11,5 millió dollár

A Forbes szerint még mindig hiányzik a sokszínűség a listáról, ugyanis egyetlen színes bőrű szakmabeli sem került fel rá 2017-ben. Tavaly az indiai Deepika Padukone és Fan Bingbing kínai színésznő is bekerült. Egy 2016-os tanulmány szerint mindössze a nagyvásznon látható főkarakterek 28,3%-a prezentál valamilyen faji/etnikai csoporthoz tartozó karaktert, melynek oka a magazin társszerzője, Natalie Robehmed szerint, a forgatókönyvírók és rendezők egy színben való gondolkodásmódja már a karakterek megalkotásának kezdetén.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tom Cruise belezuhan minden filmbe
Következő cikk Jennifer Lawrence filmjében hangzott el vagy egy borról mondták?