Mindhunter és Mr. Robot 3. évad előzetes érkezett


21245991 1409456082435533 883893503 o

Két remek sorozathoz is befutott egy-egy kedvcsináló, a hamarosan a 3. évadával jelentkező Mr. Robothoz és a David Fincher által megtörtént eseményeket feldolgozó hangulatos krimihez, a Mindhuterhez. A kérdés már csak az, hogy ősszel miként fogunk ennyi remek szériára időt szakítani.

Mr. Robot 3. évad trailer

Az USA Network közzétette a Mr. Robot 3. évadának új teljes trailerét, amely átkozottul lenyűgözőnek tűnik. A sorozat Rami Malek, Christian Slater főszereplésével érkezik majd, a rendezői-produceri.írói székbe pedig ismét visszatér Sam Esmail, hogy az új évadot irányítsa, amely október 11-én debütál a TV-képernyőkön. Addig is íme a kedvcsináló és egy impozáns plakát hozzá:

Mindhunter kedvcsináló részlete:

David Fincher a Kártyavár után a Netflix számára ezúttal egy krimi sorozatot készít, mely két FBI ügynökről szól, akik sorozatgyilkosok nyomában loholva igyekeznek megérteni a pszichés viselkedésüket, ezzel megakadályozva a mégtöbb áldozatok számát. A 10 részes Mindhunter első három részét maga Fincher rendezte, a legutóbbi kedvcsinálója alapján pedig már lehetett következtetni, hogy a ’70-es évek hangulatát remekül megidéző miniszéria igazi ínyencségnek ígérkezik majd a bűnügyi történetek aranykorában. Az 1979-ben játszódó történet a Fincher mesterműve, a Zodiákus által is feldolgozott rettegett gyilkos idején veszi majd fel a fonalat. Az új rövid kedvcsináló szintén a hangulatra megy rá, de ezúttal kicsit jobban megismerjük a karaktereket is és végre a direktor sötét humorérzéke is megjelenik a nyugodt tempójú jelenetekben. Az ügynökökkel október 13-tól nyomozhatunk együtt a Netflixen.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk You Were Never Really Here előzetes - Joaquin Phoenix ismét megőrül
Következő cikk Az X akták - Kezdetek - Könyvjáték