You Were Never Really Here előzetes – Joaquin Phoenix ismét megőrül


borito 31

A kiváló Lynne Ramsay 6 év után ismét új filmmel jelentkezett, melynek friss előzetese alapján Joaquin Phoenix lenyűgöző alakítást nyújt majd, az erőszakot iszonyatosan erős hangulattal keresztező You Were Never Really Here-ben. 

A You Were Never Really Here a Cannes-i versenyprogram utolsó filmje volt – a bemutatásának napjára csak éppen, hogy össze tudta rakni a rendező -, mely remek fogadtatásban részesült a fesztiválon. A sötét thriller Lynne Ramsay visszatérését is jelzi, aki a 2011-es Beszélnünk kell Kevinről óta nem jelentkezett nagyjátékfilmmel, a ritkán forgató direktor 6 év kihagyás után kapásból a Legjobb forgatókönyvért díjazták, míg a főszerepért, a mindig remekelő Joaquin Phoenix a Legjobb férfi alakítás kategóriában vehette át az elismerést a filmben nyújtott teljesítményéért.

MV5BMzg4MWQyZjQtZGYzOC00NTdlLWI1YmItN2Y2OGZjMmU5ZmY0XkEyXkFqcGdeQXVyNjE0NzE4ODQ@. V1

Phoenix volt bérgyilkosként egy prostitúcióra kényszerített kislány segítségére siet, de a mentőakció véres és gyötrelmes úton keresztül vezet, mely során a korrupt hatalom ellen folytatott bosszú hadjárata elképesztő erőszakhullámot szabadít el.

A You Were Never Really Here előzeteséből kiderül, hogy a rendező alaposan megpakolta szélsőséges erőszakot sugalló jelenetekkel a filmjét, amely Ramsay és Phoenix nevével keresztezve az arthouse piacon kívül az őszi szezon egyik legjelentősebb darabjává válhat a közönség számára.

A film jogait kezelő Amazon hivatalos amerikai premierdátumot még nem tett közzé, annyit tudunk már, hogy novemberben érkezik majd, addig is nézzétek meg a You Were Never Really első elképesztően erős hangulattal rendelkező kedvcsinálóját, mely erőszakból sem szenved majd hiányt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kiváló színészek, akiket sosem jelöltek Oscarra: Donald Sutherland, John Turturro, Steve Buscemi...
Következő cikk Mindhunter és Mr. Robot 3. évad előzetes érkezett