You Were Never Really Here előzetes – Joaquin Phoenix ismét megőrül


A kiváló Lynne Ramsay 6 év után ismét új filmmel jelentkezett, melynek friss előzetese alapján Joaquin Phoenix lenyűgöző alakítást nyújt majd, az erőszakot iszonyatosan erős hangulattal keresztező You Were Never Really Here-ben. 

A You Were Never Really Here a Cannes-i versenyprogram utolsó filmje volt – a bemutatásának napjára csak éppen, hogy össze tudta rakni a rendező -, mely remek fogadtatásban részesült a fesztiválon. A sötét thriller Lynne Ramsay visszatérését is jelzi, aki a 2011-es Beszélnünk kell Kevinről óta nem jelentkezett nagyjátékfilmmel, a ritkán forgató direktor 6 év kihagyás után kapásból a Legjobb forgatókönyvért díjazták, míg a főszerepért, a mindig remekelő Joaquin Phoenix a Legjobb férfi alakítás kategóriában vehette át az elismerést a filmben nyújtott teljesítményéért.

Phoenix volt bérgyilkosként egy prostitúcióra kényszerített kislány segítségére siet, de a mentőakció véres és gyötrelmes úton keresztül vezet, mely során a korrupt hatalom ellen folytatott bosszú hadjárata elképesztő erőszakhullámot szabadít el.

A You Were Never Really Here előzeteséből kiderül, hogy a rendező alaposan megpakolta szélsőséges erőszakot sugalló jelenetekkel a filmjét, amely Ramsay és Phoenix nevével keresztezve az arthouse piacon kívül az őszi szezon egyik legjelentősebb darabjává válhat a közönség számára.

A film jogait kezelő Amazon hivatalos amerikai premierdátumot még nem tett közzé, annyit tudunk már, hogy novemberben érkezik majd, addig is nézzétek meg a You Were Never Really első elképesztően erős hangulattal rendelkező kedvcsinálóját, mely erőszakból sem szenved majd hiányt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kiváló színészek, akiket sosem jelöltek Oscarra, pedig megérdemelnék
Következő cikk Mindhunter és Mr. Robot 3. évad előzetes érkezett