A Hetedik alabárdos előzetes – Nagy Ervin ujja is lerepül egy poén kedvéért


borító

Vékes Csaba neve nem hiába nem ismerős, a Hetedik alabárdos lesz a debütáló filmje, mely megkapta első kedvcsinálóját is. A majdnem két perces trailer humoros, néhol szókimondó történetet sejtet, miközben a színház őrült kulisszái mögé vezet be minket.

A szeptember 21-én a hazai mozikban bemutatkozó Hetedik alabárdos története szerint Kósa Miki statisztaként végre megkapja a nagy kiugrási lehetőséget, amikor is hirtelen rendezővé avanzsál. Na persze mint kiderül, nem azért ő kapja a megtisztelő titulust, hogy felvirágoztassa a színházat, hanem hogy bukásával, a jelenlegi igazgató a teátrum épületét az ukránok kezére játssza általa.

A főszerepben a Mi kis falunkból, a Brazilokból illetve a Fekete keféből ismert Bánki Gergely testesíti majd meg a baleknak nézett Mikit. Mellette még feltűnik Bezerédi Zoltán, Nagy Ervin, Sárközi-Nagy Ilona, Ujlaki Dénes és Pálos Hanna. Reméljük a legutóbbi magyar kísérletnél, a Pappa Pia-nál élvezhetőbbre sikerül, bár már az egy jó pont, hogy Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezője, mint producer felügyeli a fiatal tehetség első nagyjátékfilmjét. A Hetedik alabárdos világpremierje szeptember 2-án lesz a Montreali World Filmfesztiválon

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Újra mozikban Az édes élet, A halál 50 órája és a Terminátor 2
Következő cikk A Trónok harca Tim Burton stílusában