All the Money in the World, Red Sparrow és Lore előzetesek


 

borito 15

Három előzetes is befutott, az All the Money in the World felismerhetetlenre öregedett Kevin Spacey-je igyekszik Gary Oldmantől elhappolni az Oscart, a Red Sparrow-ban Jennifer Lawrence a testét bevetve kémkedik, míg a Lore, hátborzongató igaz történetek nyomába ered 6 részes minisorozatként.

All the Money in the World

Ridley Scott nem sokat tétlenkedik és már be is futott új filmjének, az All the Money in the World első kedvcsinálója. A történet a 16 éves John Paul Getty III elrablásának lenyűgöző igaz történetét meséli el, mindezt a felismerhetetlenre maszkolt Kevin Spacey-vel, Michelle Williams-szel, Mark Wahlberggel Charlie Plummerrel és Timothy Huttonnal a főbb szerepekben.

Scott alkotásának alapját John Pearson könyve szolgáltatta, a Sony 2017. december 8-án mutatja majd be az All the Money in the World című filmet a mozikban, melyet már most Oscar-esélyesnek bélyegeznek, Kevin Spacey lehet megkapja harmadik aranyszobrocskáját is, ráadásul mindezt Gary Oldman kárára?

first trailer for ridley scotts all the money in the world with mark wahlberg and kevin spacey11

Red Sparrow

borito 13

A 20th Century Fox kiadta Jennifer Lawrence új feszes kémthrillerének, a Red Sparownak a kedvcsinálóját. A majdnem teljes egészében Magyarországon forgatott film Jason Matthews által írt regényen alapul és az első képkockákat látva belőle, csodálatos filmmel lesz dolgunk, már csak azért is mert Lawrence a Fabó Éva Sportuszodában veti be testi adottságait.

A történet egy fiatal, ígéretes balerinát követ végig, aki egy sérülést követően kénytelen befejezni a pályafutását, így a Red Sparrow iskolában egy halálos kém-bérgyilkost képeznek belőle, aki a testét használva csalja lépre a megbízásában szereplő úriembereket. A kémtriller pokolian intenzívnek és nyomasztónak ígérkezik, ahol minden egyes tekintetben és jelenetben titkok ezrei húzódnak meg. Jennifer Lawrence mellett még Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker és Jeremy Irons is felbukkan. A Francis Lawrence ( Az éhezők viadala filmek direktora) rendezte Red Sparrow 2018. március 2-án érkezik a tengerentúli mozikba.

Lore

borito 14

 

Aaron Mahnke Lore című alkotása a podcast világ egyik legnépszerűbb sorozata, melyben a szörnyű igaz történetek mélyére hatolhatunk, így olyan rejtett mítoszokba keveredve, amik valóságos és megmagyarázhatatlan következményekkel jártak.

Az Amazon felismerte a podcastekben rejlő potenciált és rajongótábort, így egy antológia sorozat képében gyorsan össze is dobtak belőle egy csokorra valót, ehhez érkezett most meg az előzetes. Aki ismeri Mahnke nagy karriert befutott szériáját, azoknak az újragondolt hat részes minisorozat első előzetese pontosan olyannak hathat, mint egy válogatás a Lore legjobb hátborzongató történeteiből. Akad itt egy kellemetlen műtét, egy szétszakított család és egy élve eltemetett ember is, ha pedig ennyitől nem áll fel a karodon a szőr, akkor mindennek tetejébe a halottszemű babától majd fog. Ami miatt igazán érdekesnek ígérkezik a Lore, az a különböző vizuális stílusjegyek vegyítése, mint az animáció, a fekete-fehér és a gyengén megvilágított képek összemosva. Horrorrajongóknak igazi ínyencség lesz mindez, mely az Amazonon október 13-án startol el, pontosan Halloween előtt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Josh Brolin és Jeff Bridges tűzoltónak áll - Only the Brave előzetes
Következő cikk Spike Jonze élő showműsorban forgatott táncfilmet