Az Igazság Ligája újabb előzetese


borito 6

A DC és a Warner Bros. végre kezd ráérezni a szuperhősösdire, bár Az Igazság Ligája első kedvcsinálója nem tüzelt fel minket, a második már egy fokkal érdekesebbre sikeredett, most pedig a New York-i Comic-Conon bemutatott újabb trailer már “egészen” jól néz ki.

Az Igazság Ligáján sok múlik majd, a legnehezebb feladatuk nem a világ megmentése lesz, hanem, hogy a Marvel univerzumával végre felvegyék a lépést. A Wonder Womannel a stúdiónak sikerült elhitetnie, hogy jó úton haladnak efelé, a szuperhőseiket (Batman, Wonder Woman, Cyborg, Aquaman, Flash) összeterelő nagy dobásuk körüli, gőzerővel folyó marketing is igyekszik elfeledtetni velünk, a Batman Superman ellen fájó bukását, mi mindenesetre még szkeptikusak vagyunk az összesen 170 perces játékidővel rendelkező Liga hivatalos megalakulásáig, november 16-ig, mivel minden reményt keltő reklámanyagukra jut egy pocsék is, mint ezek a retinaégető karakterposzterek.

Batman

Wonder Woman

Aquaman

The Flash

Cyborg

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (211.)
Következő cikk A Stephen King-rajongók újabb sorozatot kapnak, míg az X-akták 11. évadában megint cigarettázik a férfi - Trailerek