Befutott a Jack Ryan sorozat előzetese


amazons jack ryan series with john krasinski looks great watch the trailer social 1

Az Amazon kiadta az előzetesét a közelgő Jack Ryan sorozatnak, ami Tom Clancy klasszikus regényeinek karakterére épül, az első képkockáit látva pedig már most bizakodóbbak vagyunk, mint a 2014-es, a címszereplőt Chris Pine megformáló Jack Ryan: Árnyékügynök mozifilm esetében.

A szkriptet Carlton Cuse (Lost – Eltűntek, Bates Motel) és Graham Roland (Emberi tényező) jegyzi, Jack Ryant pedig John Krasinski (13 óra: Bengázi titkos katonái) formálja meg, a produceri székekben Michael Bay, Brad Fuller és Andrew Form (Transformers, Tini Nindzsa teknőcök foglalt helyet. A várható premierje a szériának 2018-ban lesz, az Amazon Prime csatornáján.

jack ryan header
A nagyvásznon Jack Ryan-t megformáló színészek

Jack Ryan kémtörténete a nagyvásznon 1990-ben indult, az Oscar-díjas Vadászat a vörös októberre című filmmel, melyben Alec Baldwin alakította a CIA szakértőjét, azóta további négy egész estés kalandját követhettük végig az ügynöknek, amikben akadtak igazán jók, mint a Harrison Ford (Férfias játékok, Végveszélyben), Ben Affleck-féle verziók (A rettegés arénája) és rossz is, Chris Pine főszereplésével. A sorozatnak lesz mit szépítenie az utolsó Tom Clancy feldolgozás után, mely sem a kritikusokat sem pedig a nézőket nem ragadtatta el. Az első kedvcsinálója alapján erre minden esélye meg is lehet.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Trónok harca szereplői a reklámokban
Következő cikk A hét röhögései (211.)