Újraforgatják A hollót és a Kedvencek temetőjét


hollo kedvencekKiderült, mikor kezdik el forgatni A holló remake-jét, és időközben Stephen King regényének, a Kedvencek temetőjének újbóli megfilmesítése is megtalálta rendezőit.

Nagyon úgy fest, hogy végül tényleg összehozzák A holló újbóli feldolgozását. A Sony égisze alatt készülő filmről a képregényt is jegyző James O’ Barr ( aki az eredeti filmek alapjául szolgáló füzeteket álmodta meg) nyilatkozott, aki nem csak azt árulta el, hogy a remake a The Crow Reborn címet viseli, hanem azt is, hogy 2018 elején (előreláthatóan februárban) nekikezdenek a forgatási munkálatoknak is, aminek kreatív folyamataiban személyesen is részt vesz O’ Barr. A másik érdekes információ, hogy a projekt élén még mindig Corin Hardy (The Hallow, Az apáca) direktor áll, ugyanakkor arról továbbra sincs hivatalos információ, hogy az 1994-es verzióban, tragikusan elhunyt Brandon Lee által életre keltett főszereplőt ezúttal tényleg Jason Momoa játszhatja majd el. A Sony ugyanakkor a A holló remake-et úgy írja le, mint egy R-besorolású bosszúfilmet, aminek költségvetése körülbelül 40 millió dollár lesz.

A mai napra a remake hírek itt még nem fejeződtek be, ugyanis Stephen King egyik legsikeresebb regényének, a Kedvencek temetőjének újabb adaptációja is megkapta rendezőpárosát. A Paramount Pictures gondozásában készülő film levezénylésére sok direktor bejelentkezett, végül a stúdió Dennis Widmyerrel és Kevin Kolsch-sal vág neki a munkának, akik a 2014-es Starry Eyes-t írták és rendezték.

A misztikus erővel megáldott indián kisállat temető történetét először 1989-ben vitte vászonra Mary Lambert, majd 92-ben a gyenge folytatását is elkészítette. A feldolgozás szkriptjét Jeff Buhler és Lorenzo di Bonaventura írják, míg producerként Mark Vahradian, Steven Schneider és Alexandra Loewy bábáskodnak az élőhalott állatok felett.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befejeződik a Kártyavár, de különálló sorozatot kaphat
Következő cikk Thor: Ragnarök - kritika