Jöhet a Stranger Things 3. évada


season 3

Hivatalos, hogy  a 80-as évek nosztalgikus hangulatát a természetfeletti erőkkel remekül ötvöző  sorozata, a Stranger Things harmadszorra is visszatér. – írja a The Hollywood Reporter.

A streaming szolgáltatók óriása, a Netflix megújította a Duffer tesók szerződését egy újabb évadra, arról hivatalos információ még nincs, hogy mikor térhetünk majd vissza a misztikus városkába.

Miközben a Netflix nem hajlandó közzétenni a hivatalos nézettségi adatait a sorozatnak, a mérésekkel foglalkozó Nielsen cég vizsgálatai alapján a folytatás megjelenését követő első három napban 15,8 millióan voltak kíváncsiak rá, ebből 11 millióan 18-49 év közötti nézők, így már annyira nem is meglepő a hír, hogy a szolgáltató legsikeresebb franchise-a kezét – ami eddig 18 Emmy-jelölést gyűjtött be és ebből 5-öt meg is nyert – még nem akarja elengedni.

Szeptemberben a THR forrásai azt is kiderítették, hogy a gyerekszínészei az első és második évadban való szereplésükért epizódonként 30000 dollárt kaptak bónuszokkal, és a közelmúltban 6 évre szóló szerződést írtak alá, tehát, ha a kultfilmek elemeit remekül felhasználó Duffer testvérek Stranger Things-ét továbbra is milliók követik majd, akkor akár 6 évadot is megélhet. Mi nem lennénk ellene, persze ha ezt a minőséget tartani tudják a jövőben is.

Bár a Netflix aggódott a Stranger Things gyerekszereplők serdülőkorba lépése miatt és egy ideig azt tervezték, hogy a 3. és 4. évad helyett egész estés filmeket készítenek, ezzel is kiküszöbölve a hirtelen történő változásokat, az ötletet végül elvetették, mivel sem a szerzők, Matt és Ross Duffer, valamint a producerek, Shawn Levy és Dan Cohen nem tartották jó ötletnek. Ezzel mi nézők is csak nyerhetünk, hiszen így még több részen keresztül izgulhatunk kis hőseinkért. Ti várjátok már a 3. évadot?

Reméljük, végre benne lesz a Bonanza is!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ha a Bosszúállók nem bírnának vele, az internet már kivégezte Thanost
Következő cikk Leállították a Queen-film forgatását