Íme a Netflix válasza a Szárnyas fejvadászra


jo

Egy ideje már lehet tudni, hogy a Netflix a streaming szolgáltató történetének egyik legdrágább sci-fi sorozat projektjén, az Altered Carbonon munkálkodik, most néhány kép is kiszivárgott róla, ami alapján a szolgáltató a Szárnyas fejvadász babérjaira tör.

Az Altered Carbon egy 10 részes minisorozat lesz, ami Richard K. Morgan bestseller cyberpunk regénye nyomán készül. Eddig semmilyen anyagot nem láthattunk belőle, de a minap az internetre kikerült néhány mozgókép, amik a 2384-ben játszódó Bay City különböző helyszíneit tartalmazza a regényekben említett épületeknek és dátumoknak feltüntetésével. Bár a Netflix még hivatalosan nem erősítette meg a képeket, ezek alapján úgy tűnik, hogy Ridley Scott kultikus Szárnyas fejvadász esztétikai elemeiből és Roger Deakins képeiből táplálkozik, szóval ismét egy neonfényekben tobzódó, nyomasztó világot barangolhatunk majd be jövőre.

A története is hasonlóan futurisztikus, mint Philip K. Dick regényéé. A 25. században játszódó sztori szerint az emberek tudata digitalizálva tárolódik, aminek hála ha a test el is hal, a tudat átültethető egy új testbe. Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) elit csillagközi harcos már 500 éve bebörtönözve tengődik, akit letöltenek a jövőben, hogy megoldjon egy gyilkossági ügyet, cserébe pedig új életet kezdhet.

Az Altered Carbont az Avatar társszerzője Laeta Kalogridis írja és rendezi, a pletykák szerint nem is akármilyen összegből gazdálkodhat az adaptáció létrehozása során, ugyanis a Netflix epizódonként 6-7 millió dollár közötti összeget szán a sorozatra. A premierje valamikor 2018-ban várható a streaming szolgáltató csatornáján. Íme a kikerült gifes képek:

dlmkauwgydzz

sfyuhppbzyzz

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Lady Bird lett a Rotten Tomatoes legjobb filmje
Következő cikk Így tisztelgett Robin Williams lánya és a Disney a 25 éves Aladdin előtt