Tarantino Star Trek mozit rendezhet – Szavazd meg a legérdekesebb párosítást!


Quentin Tarantino Star Trek

Quentin Tarantino egy új Star Trek– filmről csevegett J.J. Abrams-szel a Paramount számára, amit a végén még meg is rendezhet. – írja a Deadline.

A lap forrásai szerint a rendező nemrégiben egy Star Trek ötlettel kereste fel a stúdiót és J. J. Abrams-t, akik nagyszerűen fogadták az elképzeléseit, és már állítólag egy írói  stáb összeállításán munkálkodnak, akik Tarantino ötleteit meghallgatva egy komplett forgatókönyvet raknak majd össze az új filmhez. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Ponyvaregény alkotója dirigálhatná le a felélesztését követően immár negyedik Star Trek-mozit, míg J. J. Abramsaki a Star Wars kilencedik részét is megrendezi Az ébredő Erő után – átadva a staféta botot, producerként bábáskodhatna a projekt felett.

24824264 10214270303894569 148008895 n

Bár Tarantino eddig többnyire saját ötleteit valósította meg, bár tévés karrierje során kétszer rendezett CSI részt és egyszer pedig Vészhelyzet epizódot, így a Star Trek lehetne az első olyan alkotása, ami nem eredeti elképzelésen alapulna, ráadásul egy franchise részét képezné. Egy biztos, új lendületet kapna a Paramount szériája.

Tarantino a múlt hónapban egyezett meg a Sony Pictures-szel, aminek az égisze alatt készíti el az egyelőre cím nélküli, az 1969-es Manson-gyilkosságok idején játszódó filmjét. Pár napja kitűzték a premier dátumát is, amit pont Roman Polanski néhai feleségének, Sharon Tate halálának 50. évfordulójára tettek.

A meglepő hír apropóján arra gondoltunk, hogy megkérdezzük tőletek, szerintetek a neves rendezőkhöz, melyik franchise illene a legjobban? Nem csak Tarantino projektje hangzik érdekesen, mit szólnátok egy Antal Nimród & Star Wars, egy Christopher Nolan & James Bond, Martin Scorsese & Joker vagy egy Wes Anderson & Transformers párosításához? Döntsétek el és szavazzátok meg!

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Íme a Netflix Szárnyas fejvadászának első előzetese
Következő cikk Tíz remek mozi, ahol egy filmrendező a főszereplő