Befutott a Valami Amerika 3 teljes előzetese


IMG 7755 preview

A nem túl meggyőző plakátok, a sok mindent nem mutató teaser trailer után befutott a Valami Amerika 3 első teljes előzetese.

Bár a majdnem kétperces szösszenet még mindig nem győzött meg minket arról, hogy a Herendi Gábor rendezte Tamás, Ákos és András tesók komplikált ámokfutásában volt egy trilógiára való, reméljük február 15-én kellemesen csalódunk.

A Valami Amerika 3 története szerint, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa.

A Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

A Valami Amerika 3 minimalista plakátjai:

VA3 poster 01 preview

VA3 poster 02 preview

VA3 Toniek preview

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megvan a Queen-film új rendezője
Következő cikk Legyen a tiéd a Stranger Things karácsonyi pulcsi - JÁTÉK!