Megvan a Queen-film új rendezője


Bohemian Rhapsody Eddie the Eagle director

Megvan a Queen-film új rendezője, így a projekt újra szélsebesen szárnyalhat.

Ahogy arról beszámoltunk a napokban a 20th Century Fox kirúgta Bryan Singer rendezőt a Bohemian Rhapsody életrajzi film éléről, mivel állítólag többször nem jelent meg a forgatásokon illetve a főszereplővel, Rami Malekkal is összetűzésbe keveredett. A stúdió nem sokat gondolkodott és már be is jelentették, hogy az Eddie, a sas direktora, Dexter Fletcher veszi át a zaklatással is megvádolt Singer helyét.

Dexter a jövőhéten kezdi meg a forgatást, ami állítólag összesen két hétig fog tartani, majd ezt követik az utómunkálatok. Eszerint nagy valószínűséggel a Bohemian Rhapsody végső változata továbbra is Singer felvételeiből áll majd össze. Mivel az új rendező tulajdonképpen csak kitölti a kirúgott direktor távollétének hiányát és nagy változtatásokat ennyi idő alatt nem visz véghez a projektben, hivatalosan nem tüntetik majd fel a nevét a rendezők között.

Queen in Bohemian Rhapsody video

Dexter Fletcher hamarosan megkezdi az Elton John életrajzi film, a Rocketman munkálatait is, amiben a legendás énekest a kritikusok által is dicsért Eddie, a sas sztárja, Taron Egerton alakítja, így a rendező számára a Queen-filmhez való csatlakozás kiváló tapasztalatszerzés lehet a következő munkájához. A gyorsan véghezvitt csere annak is betudható, hogy a 20th Century Fox tartani szeretné a Bohemian Rhapsody 2018 év végi premierdátumát, ami még össze is jöhet nekik, ha nem ütköznek több problémába.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Fekete tükör 4. évad előzetesek és plakátok
Következő cikk Befutott a Valami Amerika 3 teljes előzetese